19. kolo
31.12.2016 16:00 CET
4 : 2
(1:0)

Reportáž

Chelsea FC - Stoke City 4:2

13 v řadě! Jedna výhra za druhou a Chelsea pokračuje ve své krasojízdě. Stoke City lídrovi Premier League dlouho vzdorovalo, nakonec ale sebevědomým Blues podlehlo jasně 4:2. Hrdinou zápasu je Brazilec Willian, autor dvou gólů, včetně vítězného.

Chelsea se už od úvodu utkání do soupeře pustila a že se dostala do vedení až po půlhodině hry, je pouze dílem skvělého Granta. Ten do té doby fantasticky vychytal Diega Costu i Edena Hazarda. Až když Cesc Fábregas z rohového kopu naservíroval míč na hlavu Garyho Cahilla, začalo Stamford Bridge pořádně slavit.

Jenže hned po obrátce se začaly věci mírně komplikovat. Adam poslal do vápna Chelsea dlouhý nákop, který se přes Petera Crouche dostal až k Martinsovi Indimu a míč skončil v brance. Domácí ale dokázali na pokusy Potters reagovat. Poprvé to trvalo deset minut, než se po ose Moses - Hazard jal pohotově pálit Willian a Chelsea zase vedla.

Zakrátko ale hrstka fanoušků cestujících ze Stoke-on-Trent opět řádila. Obrana Londýňanů se podruhé jevila poněkud těžkopádně, když se Bojan dostal do šestnáctky a přes Dioufa míč doputoval až před odkrytou svatyni k legendě anglické kopané Peteru Crouchovi. 2:2 a začínalo se zase od začátku.

Jenže tentokrát Willianovi stačila jedna jediná minuta. Bojan se tentokrát svým driblingem svému trenérovi nezavděčil, když ho o balón připravil Cesc Fábregas. Ten nakonec i přihrával Willianovi do vápna a brazilský kudrnáč napálil míč bez rozmýšlení do šibenice. Fábregas v tomto utkání zkompletoval 100 asistencí - dokázal to jako nejrychlejší fotbalista v historii Premier League.

Definitivní rozuzlení strhujícího utkání přišlo až pět minut před koncem základní hrací doby. Diego Costa se celý duel zastřeloval, ve velké šanci napálil balón vysoko nad, ale po autovém vhazování Marcose Alonsa projevil svoji nejsilnější stránku. Obrovskou bojovností přetlačil Martinse Indiho a pohotově levačkou uzavřel skóre na 4:2.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (11)

Přidat komentář
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tuxedo

4:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
frederik

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
hradec

CHE 3:0 STO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele