23. kolo
31.01.2017 20:45 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Leicester City 1:0

Neuvěřitelné. Burnley se zase povedlo proměnit nevýrazný domácí výkon v hubené vítězství, čímž potvrdil úchvatnou formu na Turf Moor. Vyhráli tam už devátý letošní zápas a v domácí tabulce jim patří šokující třetí místo. Leicester naproti tomu dál klesá tabulkou, kromě šestnácté pozice navíc "ukořistil" status nejhoršího obhájce titulu v anglické historii.

Po senzačním zlatu z minulého ročníku se tak Lišky blíží opačnému pólu tabulky. Z 23 kol uhráli jen 21 bodů, což je absolutní minimum, co se šampionů týče. Ranieri se skutečně musí ohlížet na nejnižší pozice, vždyť sestupová umístění jsou vzdálená pouhé dva bodíky.

V prvních minutách přitom Foxes nevypadali vůbec zle, Fuchsův centr musel Heaton skvělým zákrokem vyrážet. Burnley se naproti tomu v prvním poločase zmohl jen na ostřelování Schmeichelovy brány z vnějšku. Mohli se ale dožadovat penalty za Drinkwaterovo přistrčení Keana. Další diskutabilní okamžik vznikl, když Heaton vyrazil ránu Mahreze a Vardy skončil na zemi při snaze o dorážku.

Rozhodlo se až v závěrečné čtvrthodině, která patřila domácím. Z pravé strany nejprve do vápna pronikl Gray, ale Schmeichel vytáhl proti jeho střele výtečný zákrok. Na situaci z 88. minuty už byl ale i on krátký. K hlavičce po rohovém kopu se dostal Keane a střídající Sam Vokes prodloužil jeho míč do brány.

Opakovaný záběr nicméně ukázal, že si balón zpracoval rukou, než výhru Burnley si tak fanoušci Premier League budou nejspíš vychutnávat další pochybení Mikea Deana.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny kurz na Burnley 2:1

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 lisky vyhra

Reagovat
cepinzcegamy

5:3 nebo 6:2

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

diky chlapci doma nezklamete 20000 doma

Reagovat
smazaný uživatel

Na Burnley nevyhrajes!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele