36. kolo
06.05.2017 16:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

AFC Bournemouth - Stoke City 2:2

Krásné utkání bylo k vidění na Vitality Stadium, který je domovinou Bournemouthu. Domácí si po přestřelce rozdělili body se Stoke a to zcela zaslouženě. Natolik zaslouženě, že zasáhla i ironie osudu, Shawcross a Mousset si totiž vstřelili vlastní góly.

Skóre se poprvé měnilo až ve 33.minutě, do té doby bylo tempo zápasu dobré a nechybělo nasazení, nicméně oba brankáři neměli mnoho práce. Každopádně ve 33.minutě se dostalo Stoke do vedení, když si při snaze odvrátit rohový kop vstřelil výstavní vlastní gól Lys Mousset. Bournemouth mohl okamžitě odpovědět, ale nebezpečný centr Pugha nikdo z domácích nezasáhl a následně už se v prvním poločase nic podstatného neodehrálo.

Po změně stran tempo hry neupadalo a k vidění bylo ještě více šancí a zejména branek. Po Allenově centru zakončoval z těžké pozice Arnautovič, ale skóre zůstalo neměnné. Stoke se nepodařilo zvýšit a místo toho přišlo vyrovnání. Smith potáhl balón k šestnáctce, poslal přihrávku do vápna, kde Junior Stanislas srovnal na 1:1.

Stoke se nehodlalo s remízou smířit a chtělo strhnout vedení opět na svojí stranu. Po rychlé akci Shaqiriho střílel Allen, ale pouze do bránícího protihráče. Hosté se dočkali v 73.minutě, po nedůrazném počínání domácí defenzívy. Na malém vápně byl zcela nepovšimnutý Mame Diouf, který nakonec dostal balón do sítě. Na tahu tak byl znovu Bournemouth a devět minut před koncem se mu po dalším závaru podařilo vyrovnat. Nepřehledná situace nakonec skončila dalším vlastním gólem, tentokrát v podání hostujícího Shawcrosse. Ale i remíza 2:2 byla pro oba málo, jak Bournemouth, tak i Stoke chtěli vyhrát a dělali pro to vše. Další branka už ale nepadla a to ani během čtyřminutového nastavení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele