34. kolo
22.04.2017 16:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

AFC Bournemouth - Middlesbrough FC 4:0

Jednoznačným výsledkem skončilo utkání dvou týmů hrající o záchranu, tedy Bournemouthu a Middlesbrough. Hostům se vstup do utkání hrubě nevyvedl a navíc, jak se nemá hrát o záchranu, předvedl v plné parádě Gastón Ramírez, který už po dvaceti minutách uviděl dvě žluté karty. Skóre se nakonec zastavilo na výsledku 4:0 pro domácí.

Lepší začátek si Bournemouth těžko mohl představit. Už ve druhé minutě si Pugh šikovně narazil s Danielsem a přesnou přihrávkou našel na malém vápně neobsazeného Joshuu Kinga, který otevřel skóre utkání. Boro hodlalo co nejrychleji vyrovnat a bohužel Gastón Ramírez sáhl i k méně populárním praktikám. Po jednom ze soubojů nafilmoval pád a sudí ho odměnil žlutou kartou. Sám Ramírez ještě netušil, jak moc osudová karta to bude.

Každopádně místo vyrovnání přišla už v 16.minutě druhá branka. Harry Arter předvedl skvělý presink, Claytonovi sebral balón, načež se ho ve vápně zmocnil Benik Afobe a ten přízemní střelou zvýšil na 2:0. A pak přišla na řadu ona osudová žlutá karta. Ramírez nedovoleně fauloval Pugha a sudí Graham Scott vytasil další žlutou. Jedna plus jedna jsou dvě a Gastón Ramírez to moc dobře věděl, svůj tým tak hned z kraje zápasu výrazně oslabil.

Middlesbrough bylo v nezáviděníhodné situaci, prohrávalo o dvě branky a navíc hrálo bez vyloučeného Gastóna Ramíreze. Domácí kupodivu v prvním poločase další branku nepřidali, vše si nachystali až na druhý poločas. V něm měl golman Guzan plné ruce práce při hlavičce Afobeho a v 65.minutě potřetí inkasoval. Marc Pugh si šikovně navedl balón na silnější pravačku a povedeným obstřelem zajistil Bournemouthu definitivní klid. A když o pět minut později domácí senzačně rozehráli standardní situaci a Charlie Daniels další přízemní ranou opět překonal Guzana, bylo o debakl postaráno.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele