19. kolo
28.12.2015 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Newcastle United 1:0

West Bromwich po dlouhé době konečně zvítězil, když na vlastním stadionu porazil Newcastle United 1:0. Vzhledem k průběhu utkání si Baggies dnes tři body zasloužili a rozhodl o nich symbolicky kapitán a sváteční střelec Darren Fletcher. Magpies tak po další těsné porážce zůstávají na sestupových příčkách.

V bráně Newcastlu se dnes překvapivě namísto naposled skvěle chytajícího Roba Elliota objevil mladší Karl Darlow a odchovanec Aston Villy musel hned v úvodu poděkovat Fabriciovi Coloccinimu, jenž na brankové čáře vykopl míč po zakončení Morrisona. Devětadvacetiletý James Morrison měl pak ještě jednu příležitost, jeho povedenou ránu zpoza vápna však tentokráte Darlow výborně vyrazil.

Svěřenci Steva McClarena si první velkou šanci vytvořili až ve druhém dějství. Na centr Péreze od rohového praporku si naskočil Paul Dummet a orazítkoval břevno. Dorážet se pak ještě snažil Coloccini, ale kulatý nesmysl do sítě protlačit nedokázal. To se nepovedlo ani Aleksandru Mitrovićovi, jehož střelu z deseti metrů na poslední chvíli zblokoval Chris Brunt.

Rozhodující moment zápasu nadešel dvanáct minut před koncem. Stéphane Sességnon na pravém křídle přihrál Yacobovi, který okamžitě odcentroval do šestnáctky a volný Darren Fletcher hlavou se štěstím překonal nešťastného Darlowa, jemuž balón proklouzl mezi prsty. Definitivní pojistku mohl přidat Anichebe, po individuálním průniku ho ovšem brankář Newcastlu vychytal.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
Beros

1:2, doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 (popř. 1:1) 0

Tohle já za sebe vidím na remízu.

Reagovat
NuFc23

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele