27. kolo
27.02.2016 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Watford FC - AFC Bournemouth 0:0

Souboj nováčků z Watfordu a Bournemouthu příliš vzrušení nenabídl. Pokud pomineme první zápasovou akci pro Maxe Gradela od měsíce srpna, cestující fanoušci neměli v podstatě čemu tleskat, zatímco domácí trpěli při spálených šancích Odiona Ighala...

Ighalův věrný parťák Troy Deeney si dnes odbyl jubilejní 250. start v dresu Hornets, ani on toho však moc nepředvedl. Činil se skutečně převážně nigerijský útočník, jenž Boruce donutil k brzkému zákroku a potom se už jen zastřeloval.

Aktuálně 14gólový střelec se prosadil pouze jednou od 28. prosince a dnes svému sebevědomí nijak neulevil. Ve druhé půli nepochopitelně hlavičkoval nad břevno, aby později nedokázal těžit z Watsonovy pohotové rozehrávky přímého kopu. Také tehdy Ighalo pálil příliš vysoko.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0.2 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele