28. kolo
02.03.2016 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Newcastle United 1:0

Newcastlu se nepodařilo proměnit první ze svých mečbolů, respektive dohrávaných zápasů, v žádný cenný bod. Straky dlouho držely alespoň bezbrankovou remízu, tu však v 80. minutě zmuchlal a zahodil do koše Xherdan Shaqiri, jehož utěšená rána vyzvedla Stoke až na sedmou příčku...

Newcastle na promrzlý Britannia Stadium dorazil s otřesnou statistikou o pouhých sedmi gólech vstřelených na cizích hřištích, a tu se mu včera ani omylem nepodařilo vylepšit. Magpies sice na soupeře vyrukovali se solidně zabezpečenou obranou, ovšem na útočení jako by si rozpomněli až v nastavení zápasu, kdy Doumbiovu hlavičku výtečně vytěsňoval nerozchytaný Butland.

Ačkoliv měl Stoke jasnou převahu, na příliš práce si nemohl stěžovat ani Rob Elliot na druhé straně. Ve skutečnosti Shaqiriho navázání na Dioufovu pobídku bylo vůbec první střelou Potters mezi tři tyče v jinak frustrujícím druhém poločase.

Stoke nakonec mohl rovněž úřadovat ještě v nastaveném čase, tehdy pro změnu Arnautović na Doumbiovu ojedinělou šanci reagoval ránou do břevna.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No chlapci sú oddychnuti po návšteve španielska teraz to začnú biť bolo by naivne si myslieť že sa za tie dva týždne zmenil radikálne obraz k lepšiemu, navyše ak útok musí hrať Cisse,

Remíza? Snáď, dúfam....

Reagovat
Beros

Musíme...

Reagovat
smazaný uživatel

4:2 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 průběh zápasu (0:1 1:1 1:2 1:3)

Reagovat
smazaný uživatel

to hraješ hokej na prodloužená ne nebo basketbal

Reagovat
Beros

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu 1:3 ne 3:7

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zasmál jsem se,to se musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

byla to jen legrace díky že chápeš

Reagovat
Beros

To by mě opravdu zajímalo, co v tom Španělsku trénovali..... Strašné, strašné!!!!!!!! Nedá se na to dívat!!!!!!!! Pane McClarene, měl by jste se nad sebou zamyslet..........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele