22. kolo
16.01.2016 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Southampton FC - West Bromwich Albion 3:0

Southampton zrovna dnes představil výhodnou akvizici v Charliem Austinovi, nakonec to ale skoro vypadá, že ofenzíva žádné vyztužení nepotřebuje. Hrotový útočník číslo 1, Graziano Pellè, sice zůstal na lavičce, dvojice Long-Mané na něho ovšem s přehledem dala zapomenout, navíc podpořena góly od záložníků Tadiće a Ward-Prowse...

Jestliže Soton vypadal být nabitý entusiasmem, od West Bromwiche se divákům dostalo velice slabého výkonu. Pakliže ve středu Baggies proti Chelsea při remíze 2:2 představovali nepříjemného, běhavého soupeře, dnes Saints raději připouštěli až příliš času na balonu.

West Brom se sice díky Pulisovým ofenzivním střídáním zvednul alespoň po pauze, to už ale bylo příliš pozdě. V úvodní 35minutovce totiž Ward-Prowse nejprve úřadoval z přímého kopu, a potom pro jistotu z penalty, přičemž nejparádnější individuální moment z dílny WBA přiléhavě sloužil k odvrácení další pohromy, když James McClean patou odvracel jistý gól pro vynikajícího Targetta.

Právě mladý levý bek nakonec ve druhém dějství zorchestroval pojistku, kterou po jeho chytrém pasu z těžkého úhlu doručil Dušan Tadić.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Snad už.

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele