23. kolo
23.01.2016 13:45 CET
4 : 5
(2:1)

Reportáž

Norwich City - Liverpool FC 4:5

Premier "Crazy" League. Úvodní zápas sobotního programu stál skutečně za to, byť si na něm rozhodně nepochutnali milovníci defenzivního fotbalu. Bláznivá přestřelka na Carrow Road skončila vítězstvím Liverpoolu 5:4, a to i přesto, že Norwich v jednu chvíli vedl už 3:1 a v nastaveném čase vyrovnal na 4:4. Definitivní rozhodnutí si schoval na pátou minutu nastavení střídající Adam Lallana.

Liverpool hrál většinu utkání špatně, a to především v obraně, která hořela neuvěřitelným způsobem. Ještě tragičtější výkon však předvedla defenziva Norwiche. Domácí už po čtvrt hodině hry dovolili Milnerovi prostrčit míč do vápna na Roberta Firmina, který z poměrně nevýhodné pozice otevřel skóre. Chvíli nato pro změnu vybídl do nájezdu Firmino Milnera, ale záložník Reds ve vyložené šanci selhal.

Norwich se do blízkosti branky hostí dostal až v sedmadvacáté minutě, kdy Martinův centr odvrátil Mignolet na roh. Jenže po jeho exekuci a sérii hlaviček se k míči na hranici malého vápna dostal Dieumerci Mbokani, jenž patou a mezi nohama těžkopádného Sakha vyrovnal na 1:1. Úplný obrat stihli Kanárci dokonat ještě před přestávkou, kdy Hoolahan našel skvělým pasem ve vápně Stevena Naismithe a ten střelou z úhlu nachytal Mignoleta v nedbalkách.

Obrana Liverpoolu si vybrala hořkost do dna pár minut po přestávce a nálada na Carrow Road byla ještě lepší. Moreno totiž novou posilu z Evertonu Naismithe fauloval ve vápně a následnou penaltu proměnil obvyklý nahrávač Wes Hoolahan. Jenže to, co se v Norwichi událo v následujících minutách, bylo naprosto šílené.

Už dvě minuty po brance na 3:1 vstřelil nesmírně důležitý kontaktní gól Jordan Henderson, jenž se po centru Clyna a teči Firmina ocitl uvnitř vápna a podivně prázdné obrany domácích úplně sám. A tak míč napálil do sítě. Po hodině hry už bylo srovnáno, když si to do totožného průvanu ve šestnáctce namířil produktivní Roberto Firmino, zpracoval si centr Lallany a pohodlně zakončil.

Gólově nesmírně záživný zápas korunoval čtvrt hodiny před koncem stoper Norwiche Martin, jenž nepochopitelně přihrával z půlky hřiště až k vlastnímu brankáři, čehož ochotně využil James Milner. Tentokrát už samostatný nájezd proměnil a dokonal třígólový obrat na 4:3 pro Liverpool.

Jenže tenhle zápas byl prostě nekonečně absurdní, tudíž nemohl skončit tak jednoduše. V nastaveném čase se proto dlouhý centrovaný míč odrazil od Jeromea k Sebastianu Bassongovi, který do něj plácl a dostal fanoušky do euforie. Z té je ale záhy vymanil hrdina utkání Adam Lallana. Nátlak na opačné straně resultoval až ve skákající míč v šestnáctce, do nějž se záložník opřel a uzavřel na konečných 5:4.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3 2

Reds, rozbít klec s Kanárky a pomalu je poslat ke dnu

Reagovat
smazaný uživatel

SOUTHAMPTON have rejected an £8m bid from LIVERPOOL for SHANE LONG (Daily Mirror)

Reagovat
M1ck0

Copa bysme s nim dělali? Já doufám, že klapne ten Teixeira

Reagovat
Melda

A co s ním.Koukal jsem, že dává haldu gólů ale nepotřebujeme spíše hrota, DM, CM?

Reagovat
M1ck0

Je to striker jako hovado. Podle mě zapadne... Sturridge prodat a Bentekeho nejspíš taky.

Reagovat
Hardwell

souhlasim, Benteke sice střílí rozhodující góly, ale dá tak 1 z 5 100% šancí a věčně zraněnej Sturridge je nám taky na nic

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
tlaci

proti M.U. to nebylo dobré, tak snad od odčiní 1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 LFC

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Dobrá komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Uf!!! Docela hokejové skóre, ale hlvní je že Reds uhráli potřebné 3 body !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele