15. kolo
06.12.2015 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Liverpool FC 2:0

Newcastle United na vlastním stadionu překvapivě porazil rozjetý Liverpool 2:0. Diváci v St. Jame’s Parku se dnes sice příliš nebavili, jelikož k vidění byly pouhé dvě střely na bránu, nakonec však většina z nich díky výsledku odcházela domů spokojena. Hlavní postavou nedělního klání byl Georginio Wijnaldum, jenž se přičinil o oba góly.

Svěřenci Jürgena Kloppa dnes oproti posledním zápasům působili jako vyměnění a německý kouč si po nemastném, neslaném výkonu připisuje na své konto druhou porážku na lavičce The Reds. Naopak Magpies po dvou vysokých prohrách překvapili a udrželi se v kontaktu s Bournemouthem, Norwichem, Swansea i Chelsea.

Žádný atraktivní fotbal se dnes nehrál, a tak se fanoušci museli spokojit s příležitostmi po standardních situacích. Po rohovém kopu Alberta Morena se míč od Allena odrazil až Bentekemu, ten však v nadějné pozici přestřelil. Podobná situace se opakovala i druhé straně, kdy nad břevno zamířil hlavou Chancel Mbemba.

Klíčový moment utkání nastal v 69. minutě. Dlouhý pas Sissoka v šestnáctce převzal Georginio Wijnaldum, dokázal se proháčkovat až do zakončení a jeho střílený centr si do vlastní sítě srazil Martin Škrtěl. Liverpoolu se podařilo dostat míč do sítě o deset minut později, ovšem pomezní rozhodčí nesprávně zamával ofsajd a sudí Marriner tak Morenovu trefu neuznal.

Ačkoliv Jürgen Klopp poslal na trávník postupně Lallanu, Origiho i Sturridge, žádnou vyloženou šanci si hosté nevypracovali. Newcastle navíc v nastaveném času přidal z protiútoku pojišťující branku, když Sissoko krásnou průnikovou přihrávkou oslovil Wijnalduma a nizozemský záložník chladnokrevně přehodil vyběhnuvšího Mignoleta.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (29)

Přidat komentář
Beros

1:4

Reagovat
NuFc23

0:5, v aktualnej forme a s hrou, ktoru newcastle predvadza nepatri do PL

Reagovat
smazaný uživatel

0:3, na nedeľnom mimoriadnom povinnom treningu sa ukázalo až 7 hráčov z 30 , je vidieť že im to je jedno. Ja len nechápem fanúšikov ako stále môžu chodiť na štadión a fandiť.

Reagovat
NuFc23

Geordies

Reagovat
LokoLFC

0:2

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 2

Newcastle stále klesá a potvrzuje že by měl spadnou na PL už pár let nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jentak mimo mísu, nechapal jsem proc dostal SG kapitanskou pasku Henderson, ale budiž, ale proc kdyz nehraje ji ma Milner? Proc ne skrtel dokaze mi nekdo odpovedet?

Reagovat
LokoLFC

Skrtel neumi anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je kapitán, jak má být. Dříč, nic nevypouští a v Liverpoolu je dost dlouho a jak mezi hráčí tak mezi fanoušky oblíbený. Ale abych odpověděl na tvoji otázku, MIlner je zkušený, dříč a oproti Skrtelovi působí jako kapitán reprezentativněji. Přece jenom je Škrtěl na pohled spíše boxer než kapitán stmelující hráče. Tak to vidím já, ovšem naprosto s tebou souhlasim v tom, že Milner kapitán rozhodně být nemá. Je v sestavě jeden první rok a jen protože umí anglicky by měl dostat pásku? Ne.

Reagovat
Kuba94

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp do Liverpoolu nainstaloval aplikaci na góly a Newcastle je momentálně hroznej, proto to dopadne debaklem domácích.

Reagovat
Bady86

Hlavne at nehraje Benteke, bez nej ty goly rozdavame ve velkem. S nim dame jeden a slus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 hlavně vyhrát LFC

Reagovat
smazaný uživatel

přesně!!!zas by bylo čelo o kousek blíž...

Reagovat
smazaný uživatel

0.4

Reagovat
vanGomm

Třeba Liverpool,jak tu někteří nasali jasně vyhraje a oprávněně se ohání aktualní formou aktérů.Třeba budou mít pravdu,ale také třeba ne.Podle aktualní formy měla včera take Barcelona bez problémů vyhrát a nevyhrála.To tam také někteří psali.Dokonce jsem viděl včera vsazený tiket za 2 000,-Manchester U a Chelsea za 1 a Barcelona s Bayernem za 2.Prej samé loženky!A to to ten dotyčný chtěl dát původně za 5 000.No když se to tak vezme vlastně 3 000,- vyhrál Já zkusím tipnout na tento zápas 1X.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HullCity

Cabella a marod Newcastlu?!?Tomáš Daníček potřebuje budíček...

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak zase byli vsichni na omylu...

Reagovat
Beros

Zápas jsem viděl a mám jedinou otázku... Proč sakra takhle nehrajou pořád???? Vždyť by hráli o poháry!!!!!!

Reagovat
NuFc23

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem viděl a konečně jsem sledoval Newcastle takový jaký by měl být.

Hráči byli jako vyměnění. Nedělali téměř žádné chyby ,perfektní napadání a týmová hra.

Snad jim to vydrží a odlepí se ode dna tabulky. Hráče mají na poháry.

Reagovat
Beros

Reagovat
NuFc23

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, ešte nech sa vráti Krul do brány, viac priestoru pre Mbabuho, a bude to skvelé....sám som zvedavý na tie posily čo prídu v januári.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele