28. kolo
02.03.2016 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester United - Watford FC 1:0

Manchester United je zpátky v boji o Ligu mistrů! Proti Watfordu sice nepředvedl kdovíjaký výkon a vítězství 1:0 se urodilo až v úplném závěru díky přímému kopu Juana Maty. Na každý pád se Red Devils bodově dotáhli na čtvrtý Manchester City, který má nicméně zápas k dobru.

Situace manažera Louise van Gaala se každopádně radikálně vylepšila - vyhrál už čtyři utkání v řadě a především v Premier League se vše obrací k dobrému. Ani brutální marodka United nezlomila - naopak, vedle útočníka Marcuse Rashforda dnes nastoupil další osmnáctiletý borec Timothy Fosu-Mensah a rozhodně se neztratil.

Ve stoperské dvojici měl problémy spíš jeho zkušený kolega Daley Blind. Ten po čtvrthodině hry v jednoduché situaci namazal Ighalovi, který ale jeho minulu nevyužil a zpoza vápna vystřelil slabě po zemi do De Gey. Domácí poprvé zahrozili dalekonosnou ranou Schneiderlina, která zapadla těsně vedle tyčky.

V dresu Watfordu byl nejaktivnější Odion Ighalo, ale svou střeleckou krizi neprolomil. V prvním poločase měl ještě dvě velké příležitosti - ve vápně z otočky pálil těsně vedle, po další chybě Blinda pak ztroskotal na výborném De Geovi. Tragický výkon Blind dovršil krátce před přestávkou, kdy pouštěl Darmianovu přihrávku a Ighalo byl opět sám před brankou. David De Gea ale chytal skvěle.

Ve druhém poločase už však De Gea zasahovat nemusel, jelikož Capoue, Ighalo i Prödl po rohovém kopu mířili těsně vedle. Mohli tak udeřit Ďáblové. Po hodině hry ještě Mata ztroskotal na Gomesovi, ale standardka z třiaosmdesáté minuty byla prvotřídní. Juan Mata dal míči dostatečnou razanci a míč na gólmanovu stranu skončil v síti.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
scholes18

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme či dostane Rasford šancu opäť začínam veriť v našu prácu s mladíkmi.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
kylo ren

snad vyhrajem , tipuju 1-0 pro nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dreambox61

Slava za tri body,ted vyhrat na WB a jsme skoro druhy,ARSENAL-TOTENHAM si to daji po bodu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele