22. kolo
16.01.2016 16:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Manchester City - Crystal Palace 4:0

Manchester City na vlastním stadionu s přehledem přejel Crystal Palace 4:0 a minimálně do večera povede Premier League. Citizens své góly rovnoměrně rozložili do obou poločasů, skóre otevřel Fabian Delph, na nějž pak navázal dvěma trefami Sergio Agüero a poslední slovo si vzal David Silva. Eagles potvrdili, že je přelom roku nezastihl v ideální pohodě a prohráli již potřetí v řadě.

Svěřenci Alana Pardewa nejenže už téměř měsíc nevyhráli, od 19. prosince navíc čekají na vstřelenou branku. Tuto negativní sérii mohl symbolicky přetrhnout kapitán Damien Delaney, hned po dvou minutách hry se totiž po centru Wickham ocitl ve stoprocentní příležitosti, Joe Hart ale v důležitém momentu své spoluhráče podržel.

Utkání se rozhodně nehrálo v žádném závratném tempu a domácí trpělivě vyčkávali na chybu soupeře, která přišla ve 22. minutě. Fabian Delph napřáhl z nějakých třiceti metrů a jeho skákavá střela k překvapení všech proklouzla pod tělem Wayna Hennesseyho až do sítě. Brankář Crystalu Palace tak po minulém duelu s Aston Villou, kdy svou minelou zavinil porážku svého mužstva, inkasoval další laciný gól.

Naopak jeho protějšek Joe Hart dnes udržel třetí čisté konto z posledních čtyřech zápasů a druhý dnešní povedený zákrok si připsal proti přímému kopu Yohana Cabayeho. Na opačném konci hřiště se do zajímavé příležitosti prodral Sergio Agüero, v pádu však zamířil kousek vedle vzdálenější tyče.

Zanedlouho už se ovšem mohl radovat. Argentinský kanonýr napřáhl zpoza vápna a jeho střelu usměrnil mimo dosah Henneseyho nešťastný Scott Dann. Agüero skóroval ještě jednou a to v 69. minutě. Po pěkné souhře se balón dostal k Tourému, jenž ještě roztáhl hru do křídla na Kevina De Bruyneho a jeho přesnou přihrávku bez problémů uklidil do prázdné brány zcela osamocený rodák z Bueonos Aires.

Definitivní tečku za tímto utkáním udělal šest minut před koncem David Silva. Opět v tom měl prsty Sergio Agüero, který na polovině hřiště pláchl bránícímu Wardovi a Silvovi pak naservíroval míč na stříbrném podnose. Španělský reprezentant touto příležitostí nepohrdl a uzavřel na konečných 4:0.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (16)

Přidat komentář
MCFC_8

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vo.e už musíme hrát tři body, proti Evertonu příšernost a promarnění šance se dotáhnout na první příčku. Teď budou hrát Lišky ve Villa Parku a asi vyhrají to samé Arsenal, který jede do Stoke City ale tam tipuji x

Hlavně vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo se zapíše do listiny střelců ??? hart, demichelis ??

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak musi Kun... vcera se snazil, ale nepadlo to...taky nepochopim Pelle necha Silvu odpocivat v poharu, vsude clanky a rozhovory jak bude odpocatej na Everton a on ho postavi v 74te minute ???

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

co si na mě negativní, dá to Kun. de Bruyne a Kolarov a na mě se nečerti pošli tohle šejkům popř. vedení kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

už mě to taky nebaví sledovat neschopnost dát gól, neschopnost ubránit souboj jeden na jednoho atd. a ještě vůbec bodovat naplno

Má udělat změny, hrát např. na dva útočníky, vysunout i zálohu a uvidíme jak to dopadne. Poslední dobou Pelle u mě klesl, za ty střídání, komentáře a celkové vedení A týmu.

Ten PePek by nebyl na škodu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi se všim, tak Pelle střídá prakticky pořád stejně, v 60 min. se začíná, pokud jiné okolnosti do toho nezasáhnou...

Reagovat
smazaný uživatel

právě, když to nejde takhle, tak to přeci zkusím jinak, ne?

Příklad, hrajeme blbě, když je tam jeden útočník, tak to k sakru změním, např. na 2 nebo dám na střed vysunutého záložníka. Prostě změnu...

Není to nc proti tobě citizen ani tobě t0mmy33MCFC ale štve mě jak hrajeme.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak jeste aby to bylo proti nam my s tim nic neudelame, muzem jen fandit a doufat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

dobrééé! ted sjíždím av, konečně střely ze střední vzdálenosti vyšly, v druhé půli pěkné kombinace s gólovým zakončením. na pc mi šel zápas chel-eve, everton se prezentoval velmi slušným výkonem! cp měl hned ze začátku gólovku, kterou sem neviděl.

Reagovat
t0mmy33MCFC

goly dobre, ale celkove mezihra nic moc... 4 strely na branu a vsechno goly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele