19. kolo
28.12.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace - Swansea City 0:0

Fanoušci Crystal Palace a Swansea si užili krásný den, pokud tedy nezavítali do Selhurst Parku, kde byl k vidění asi nejméně atraktivní duel letošní sezóny, což byla zásluha především hostů, kteří odjíždí spokojeni. Fabiański už tři kola neobdržel gól a dvěma solidními zákroky se zasloužil o druhou bezbrankovou remízu za sebou pro svěřence Alana Pardewa.

Eagles vlétli do zápasu s výraznější chutí hrát fotbal a postupem času svůj postoj ještě zdůrazňovali, jenže útočné snahy končily daleko dříve, než by si domácí přáli. U hostů se nejvíce projevoval Cork, místo fotbalového umu však ukazoval své emoční vypjetí. Člověk se tak ani nemohl divit, když po půlhodině hry komentátor BBC Mike Whalley poznamenal: "Jestli má být zbytek odpoledne stejný, jdu domů." Kdo se určitě nenudil, byl Marouane Chamakh, k němuž se spoluhráči stahovali až nepřiměřeně často, jejich pravá strana jako by neexistovala. Ostatně jako prostor v blízkosti jejich vlastního vápna, kde se neodehrálo ani 18% první půle.

Tři minuty po změně stran našel z přímého kopu Cabaye Hangelanda, ten hlavičkou donutil k dobrému zákroku Fabiańského. Ke smůle diváků to byl ale pouhý výkřik do tmy. Stále fotbalovější domácí se k druhé střele mezi tři tyče dostali až čtvrthodiny před koncem, ani Bamford po zblokovaném pokusu McArthura však brankáře nepřekonal. Když se v 89. minutě o kousek netrefil i Zaha, mohla přijít nečekaná pohroma pro domácí, Sigurðssonův přímý kop z druhé minuty nastavení ale Hennessey zvládl vyrazit a nudný zápas tak dovedl do předvídatelného konce.

Autor: Josef Gvoždiak / bbc.com, espnfc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
vanGomm

Domací vyhlásili útok na pohárovou Evropu.LM? Potom by tyto utkání měli vyhrávat tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 1

Crystal jde pomalu do Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele