13. kolo
23.11.2015 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace - Sunderland AFC 0:1

Sam Allardyce vyhrál svůj jubilejní 150. zápas v Premier League a pro Sunderland můžou mít tyhle tři body cenu všeho zlata a drahého kamení. Druhé vítězství Black Cats v sezóně, první na hřišti soupeře, jímž bylo Crystal Palace. Eagles tak jen potvrdili, že zatímco venku poráží jednoho protivníka za druhým, na domácí půdě už jim to tolik nejde.

Svěřenci Alana Pardewa hráli před vlastními fanoušky už sedmkrát, ale jenom dvakrát je potěšili vítězstvím. Porážka se Sunderlandem navíc byla už čtvrtou v probíhající sezóně. Postaral se o ni Jermain Defoe, jenž vsítil jedinou branku utkání. Pro Mackems je tahle výhra klíčová, jelikož v prosinci budou čelit Arsenalu, Chelsea, Manchesteru City či Liverpoolu.

Nešťastným hrdinou utkání byl naopak stoper Scott Dann - zadák domácích před reprezentační přestávkou rozhodl zápas na Anfield Road vítězným gólem - tentokrát ale fatálně chyboval a věnoval gól Defoeovi. Jermain Defoe byl prvním hráčem, který způsobil nějaké nebezpečí, po deseti minutách pálil těsně vedle z hranice vápna.

V zápase byli aktivnější domácí, kteří Costela Pantilimona prověřili dohromady sedmkrát, jen jedna rána Cabayeho však rumunského gólmana opravdu vystrašila. Po změně stran naopak nebezpečněji hrozili Black Cats, Hennessey se musel činit proti pokusu Lense. Deset minut před koncem však už kapituloval, když jej po zaváhání Danna snadno obešel Defoe a vystřelil Sunderlandu nesmírně cenné vítězství. V závěrečném tlaku už domácí nevykřesali ani bod.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

1

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat
vanGomm

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele