8. kolo
03.10.2015 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Stoke City 0:1

Hráči Aston Villy si připisují na své konto další těsnou porážku, tentokráte na vlastním stadionu nestačili na Stoke City. O jediný gól zápasu se postaral Marko Arnautović a ačkoliv by tomuto zápasu slušela spíše remíza, domácí se na vyrovnání nezmohli.

V poslední době velmi dobře hrající Rakušan si svůj moment slávy užil v 55. minutě. Bývalý obránce Liverpoolu Glen Johnson převzal míč ve středu pole, aby pak vynikající kolmicí oslovil právě Arnautoviće, jenž sám před Schmeichelem nezaváhal a zaznamenal tak svůj letošní první gól ze hry.

Nutno dodat, že do této doby byli Potters lepším týmem a vedení si plně zasloužili. Již v prvním dějství si vytvořili několik zajímavých příležitostí, hlavičku Jonathana Walterse ale zlikvidoval Brad Guzan a trefa Arnautoviće z 35. minuty ještě pro ofsajd nebyl uznána. Fanoušky pobavila také typická kulišárna Charlieho Adama, jenž se z poloviny hřiště pokusil překvapit Guzana, balón však nakonec skončil vedle.

Villans probudil z letargie až inkasovaný gól. O velmi rychlou odpověď se málem postaral Micah Richards, který stál na konci akce střídajícího Grealishe s Westwoodem, kapitán birminghamského celku ale nedokázal hlavou zamířit mezi tři tyče. Svou dobrou formu se snažil potvrdit i Rudy Gestede, jenže ztroskotal na Jacku Butlandovi.

Třináct minut před koncem pak za talentovaného brankáře zaskočil obránce Pieters, když vykopl ránu Veretouta, a přičinil se tak o to, že Stoke ve Villa Parku udrželo čisté konto a odváží si cenné tři body. V tabulce díky tomu Hughesovi svěřenci poskočili na čtrnáctou příčku, zatímco Sherwoodova parta zůstává na sestupových pozicích.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za sestavu u toho Stoku???!!!! By me zajimalo kde ju redakce vyhrabala

Reagovat
smazaný uživatel

uz ji opravili v zaloze meli Toivonena, Boriny Lens a utok Fletcher, nevim kde to vzali

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnes neprohra stoke 1:2 nebo 2:2

Reagovat
sivi

To je smutný výsledek...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele