37. kolo
07.05.2016 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Newcastle United 0:0

Rafa Kouzelník patrně dokouzlil. Ačkoliv boj o záchranu pochopitelně ještě není zcela uzavřen, v kombinaci s výhrou Sunderlandu a vyhlídkou na poslední zápas se silným Tottenhamem se tato ztráta s beznadějně poslední Aston Villou jeví jako zcela kritická. Pokud birminghamští fanoušci před výkopem zpívali "Jdete dolů spolu s Villou", zřejmě nebyli vůbec daleko od pravdy...

Pro Aston Villu šlo svým způsobem o historický zápas: bezbrankovou remízou jen taktak neproměnila možnost stanovit nový rekord v počtu po sobě jdoucích ligových porážek. Ono ostudné číslo se takto zaseklo na 11, které se vínovým podařilo seskládat vedle sebe už v 60. letech.

Newcastle po tomto utkání zůstává jediným celkem, kterému se letos Aston Villu nepodařilo ani jednou zlomit, a vyčítat si to určitě bude ještě dlouho. Na druhou stranu, šancí na udolání slabšího soka zas až tak neměl, speciálně v obecně nezajímavé první půli, kdy ani jeden z brankářů nebyl jedinkrát povolán do akce.

Po přestávce už to bylo mírně lepší, evidentně to však nestačilo. Pozoruhodnému dění mohl dát vzniknout jeden Townsendův z pravé strany, Cissé se s ním ovšem nedokázal spojit a Colbackova dorážka mířila přespříliš vysoko. Řádně nebezpečný potom Newcastle začal být, jakmile Mitrović nahradil mizerného Cissého, srbský forvard se však zmohl akorát na ránu do břevna.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Beros

Je jedno kolik, hlavně ať AV zůstane bez bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
NuFc23

Bezpodmienecne vyhra. Ine by nas odpisalo

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to nahnat nějaké skóre pro jistotu. 0:8

Reagovat
HullCity

Tolik ne,ale jinak souhlasím.Sestoupit do 2.ligy kvůli tomu,že by rival měl lepší skóre...hrůza pomyslet co by se asi dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
klokan.paul

tady by nemělo být co řešit tip určitě 2 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Zasraná Aston Vila (zbabělci) a Chelsea o té ani nemluvě .

Reagovat
HullCity

Proč je Aston Villa zasraná?Že vám nepustili zápas nebo co?

Reagovat
vanGomm

Tohle jsem chtěl také napsat.Jo tady totiž stále někteří nechápou,že se to může hrát i jinak.Volně přeloženo tedy čestně.Dokonce i vypsané kurzy na tento zápas sváděly k dojmu,že to jinak než výhrou hostů ani skončit nemůže.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele