28. kolo
01.03.2016 20:45 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Aston Villa - Everton FC 1:3

Jak už se stalo zvykem, Everton si po frustrující prohře připisuje jednu dominantní výhru, která leckoho nutí k zamyšlení, nakolik tenhle mančaft kolem Romelua Lukakua (jenž opět skóroval) nenaplňuje vlastní potenciál. Na druhou stranu, konkrétně tohle je spíše dílo hyeny - na Aston Ville se nyní zvládne vyřádit kdekdo...

Atmosféra to byla na Villa Parku vpravdě depresivní. Po celou dobu se zpívaly pokřiky jako "z evropských pohárů do bojů o záchranu - (šéf klubu Randy) Lerner ven!" a podobné, přičemž ani ne 30tisícová návštěva se ještě ztenčila v 74. minutě při odlivu protestujících fanoušků.

Ti nakonec zmeškali jediný gól birminghamských, když Gestede proměňoval Veretoutův centr, ale to těžko někoho mrzelo. V tu chvíli už totiž dávno bylo rozhodnuto.

Nečekaně produktivní byl dnes stoper Funes Mori, jenž nejprve skóroval po Mirallasově rohu a posléze asistoval u povinného gólu Lukakua. Ještě mezi se s hravou koncovkou po příhře Mirallase vtěsnal do zápisu o utkání Aaron Lennon.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele