30. kolo
21.03.2015 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Sunderland AFC 1:0

Guus Hiddink nadále zůstává jediným nizozemským manažerem, kterému se podařilo uspět hned při svém debutu v čele klubu Premier League. Dick Advocaat se dnes v rámci relativně nezáživného večerního klání s West Hamem stal již pátým poraženým...

Dick Advocaat při své premiéře na lavičce tápajícího Sunderlandu nepřišel hrát žádného zanďoura a na Upton Parku se ihned vytasil se trojicí útočníků Defoe-Wickham-Fletcher. Prvně jmenovaný přitom hned zkraje utkání po pěkném vysunutí od kolegy Fletchera nevykázal v koncovce dostatek klidu, a zejména tato situace nakonec Sunderland v konečném zúčtování pořádně mrzela.

Jinak se totiž Mackems k ničemu příliš nedostali. Před přestávkou musel Pantilimon odolával salvě slepených střeleckých pokusů z dílny Nolana, Sakha a Songa, přičemž zhruba po hodině hry se na rumunského brankáře klidně mohla kopat penalta po Verginiho nešetrném strážení Nolana.

Jediné branky zápasu se nakonec docela po zásluze dočkal aktivnější West Ham, když Noble delikátním pasem vyslal do velké šance Diafru Sakha a v poslední době poněkud impotentní Senegalec s přehledem zavěsil.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele