17. kolo
20.12.2014 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

West Ham United - Leicester City 2:0

West Ham zůstává na vynikající čtvrté příčce, zatímco Leicester stále pokračuje v marném hledání další výhry; hledání, které bude po dnešku trvat již minimálně 13 zápasů. Další vítězný gól si připsal na konto Andy Carroll...

Foxes sice normálně měli na lavičce manažera Nigela Pearsona, který se aktuálně odvolává proti jednozápasovému banu, to je však ve snaze urvat konečně tři body nijak zvlášť nepodpořilo. Leicester se ve skutečnosti sotva k něčemu dostával a ještě níže šel patrně po Carrollově brance z 24. minutě, když bývalý hráč West Hamu Paul Konchesky předvedl vpravdě ostudnou malou domů z půlící čáry.

Ještě hůře Leicesteru bylo deset minut po obrátce, když Downing nádherným krouceným projektilem konečně zase načas učinil přítrž oné hutné nudě spojené s poněkud kouskovaným, všeobecně neatraktivním utkáním.

Nigel Pearson se vlastní hochy pokusil nakopnout těsně po završení hodiny hry, když se odhodlal k málokdy vídanému trojímu střídání, a tyto změny útočný projev hostí skutečně pozvedly. Nugent jednou pálil z okraje vápna nad bránu, později přiměl Adriána k ojedinělému zákroku a španělského brankáře nakonec prověřila také hlavička dalšího žolíka Ulloy.

Na nic víc se už ale Leicester nezmohl a Štědrý den takto stráví na samém dně tabulky. Ve všech 22 sezonách historie Premier League se s takovou výchozí pozicí zachránili pouze loňský Sunderland a West Bromwich ze sezony 2004/05.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
duloig

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele