8. kolo
20.10.2014 21:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Blind zachránil United alespoň bod proti WBA

Dvě střely stačily WBA ke dvěma gólům a remíze 2:2. Louis van Gaal tak ve službách Manchesteru United svoji sbírku vítězství nerozšířil a jeho ztráta na vedoucí Chelsea je po kompletním osmém kole už desetibodová.

Už po sedmi minutách se fantasticky trefil Stephane Sessegnon. Propadnutí Shawa na levé straně United využil André Wisdom, jenž hbitě utekl po lajně a poslal přízemní centr na vápno. Sessegnon dlouho nepřemýšlel, opřel se do balónu a famózním způsobem otevřel skóre.

Prakticky okamžitě mohli hosté vyrovnat - Ángel Di María nádhernou přihrávkou vysunul Van Persieho, jehož rána však postrádala kvalitu. Po půlhodině si oba svou roli vyměnili, Argentinec byl sice v úhlu, ale neváhal a technicky pálil. Boaz Myhill v brance měl velké problémy, ale vyražený míč odpálila do bezpečí obrana.

Manchester United se dočkal až po přestávce. Na místo Andera Herrery přišel Marouane Fellaini a Van Gaalovi se jeho tah okamžitě vyplatil. Di María poslal centr z levé strany na hranici vápna, kde Belgičan ošálil svého soupeře, a byť si míč nedal do ideálního prostoru, fantastickou střelou vymetl šibenici Myhillovy branky.

Od toho momentu byli United lepším týmem, především přes Di Maríu se dostávali do nebezpečných situací, jenže kýženého druhého gólu se nedočkali. A udeřil naopak West Brom. Obrovská a málokdy vídaná díra v obraně vyloženě vybízela Brunta v šestašedesáté minutě k pasu na Saida Berahina, jenž tak postupoval sám na bránu dobrých 40 metrů. Únik zakončil přesnou střelou a domácí znovu vedli.

Red Devils se ale nevzdali a už za sedm minuty byli zatraceně blízko vyrovnání. Robin van Persie si zpracoval vysoký míč, nerozpakoval se a vypálil. Jenže zamířil až příliš přesně, orazítkoval pouze tyčku. Gólu se hosté nedočkali ani záhy, když reklamovali penaltu za Pocognoliho hraní rukou ve vápně.

Nakonec ale kýžené vyrovnání přišlo - a zařídil ho svým debutovým gólem Daley Blind. Rafaelův centr se odrazil přesně do běhu nizozemského střelce, jehož přízemní střela z hranice šestnáctky zapadla přesně k tyčce.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (17)

Přidat komentář
Tuxedo

3:1

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
PePiG7

0-2 Mata,Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

bo my ti věříme

Reagovat
Devil

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si pohlídáme, musíme jestli chceme LM takže 1-3.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych si stejný tip

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 2.

Reagovat
davered

to je zas preview. jeste vic zaujatejsi by to byt nemohlo?

Reagovat
Jardin

njn, fantomas

Reagovat
forrest

Reagovat
smazaný uživatel

ten persie je hnoj aj v repre aj tu:)

Reagovat
smazaný uživatel

kde byla obrana United u toho druhýho gólu WBA? Pěkně mu tam nechali místo a Raf nezvládl offside-trap hrozně lacinej gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele