34. kolo
25.04.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Queens Park Rangers - West Ham United 0:0

Ani na čtvrtý pokus nedokázali hráči QPR porazit v Premier Leauge West Ham a cesta ze sestupových příček se jim začíná bortit pod nohama. Přitom měli ke třem bodům podstatně blíže, Austin ale z pokutového kopu hrdinu utkání nepřekonal.

Perfektnímu vstupu domácích zabránil Adrián, který vychytal jedovatou střelu Sandra, ten tak neproměnil skvělou nabídku od Phillipse k otevření skóre již v první minutě. Touha Hoops po bleskovém vedení pomalu vyprchávala a Hammers mohli poměrně často hrozit z rohových kopů, přesto se v 18. minutě mohli těšit z pokutového kopu.

Collinsovu ruku chtěl potrestat Austin, jenže jeho prudkou ránu doprostřed branky stihl Adrián vyrazit nohama. Pro smolaře QPR to bylo letos již druhé selhání, to se zatím "nepovedlo" nikomu jinému. Na druhé straně hřiště se tak schylovalo k pohromě pro domácí, jen kdyby Valencia oslovil své spoluhráče místo nepřesné střely k bližší tyči. Duel plný ostrých soubojů nechával Jones plynout, to ovšem v druhé části prvního dějství bylo snad jediné pozitivum, které diváci mohli pozorovat.

Po pěti minutách se prvně musel ukázat Green, který zpod břevna vytáhl jinak excelentní přímý kop Cresswella. V 57. minutě zase předvedl vskutku dobré čtení hry a povedeným skluzem zneškodnil stoprocentní šanci Downinga. Hluchou část utkání protla radost většiny diváků v 75. minutě, jenže Dunne dopravil míč do brány jen za pomoci faulu na Kouyatého. A právě ten mohl rozhodnout sedm minut poté. Po úniku Valenciy měl před sebou odkrytou svatyni, tu ale nepochopitelně přestřelil.

Závěr utkání měl doslova ve svých rukou Adrián, který se blýskl jak proti štiplavé ráně zpoza šestnáctky od kapitána Bartona, tak proti pod břevno mířícímu projektilu Phillipse. West Ham tak hlavně díky svému brankáři odváží z Loftus Road remízu.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, espnfc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Austin

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Q.P.R. se tuto sezonu zachrani preji jim to a muj dnesni tip je 2:0 west ham bez carolla nic moc tak by se mohlui chytit na malem londyskem derby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele