37. kolo
16.05.2015 16:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Queens Park Rangers - Newcastle United 2:1

Newcastle ze své soukromé polízanice stále ještě není úplně venku, i přes pomoc Tottenhamu. Na půdě QPR sice vedl a Emmanuel Rivière vypadal, že si svou premiérovou ligovou trefu na Ostrovech nemohl načasovat lépe, po změně stran se však Hoops dramaticky zvedli a vývoj zápasu nakonec bez větších problémů otočili...

Úvodních deset minut tohoto vzájemného střetnutí dvou aktuálně nejmizerněji hrajících anglických prvoligových celků zhruba odpovídalo rozpoložení všech aktérů: nedalo se na ně koukat.

Až po čtvrthodině hry si na Krulovi vynutil první lehčí zákrok Austin, aby ve 24. minutě zčistajasna přišel gól do sítě QPR. O něj se postaral doposud impotentní Emmanuel Rivière, který po 18 hodinách strádání konečně procitl po šikovném vklouznutí za obrannou linii soupeře.

Po první změně skóre se zápas znovu vrátil k prvotnímu kouskovanému normálu, k čemuž přispělo i střídání brankáře Greena za náhradníka Alexe McCarthyho. Ten se ještě před přestávkou mírně zapotil při Colocciniho hlavičce, po obrátce už ale přihlížel převážně práci svého protějšku v bráně Newcastlu.

I když práci... Tim Krul byl ve skutečnosti při jedné obří šanci Phillipse zachraňován spoluhráčem Ryanem Taylorem, jindy přihlížel Austinově netrefení vymezeného prostoru a v 54. minutě potom dokonce lovil míč ze sítě, jakmile se Phillips potkal s precizním Austinovým centrem.

Straky do druhé půle vyrazily jako výrazně slabší tým a to se znovu potvrdilo již po hodině hry. Tehdy byl Tim Krul opět bez šance, tentokrát po Ferově nekompromisním nápřahu z nějakých 30 metrů. A Queens Park Rangers šlapalo i nadále. Příští gól mohl vstřelit neustále aktivní Phillips, aby se teprve záhy vyrovnání alespoň dvakrát na chlup přiblížilo duo Sissoko-Cissé.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
NuFc23

Straky moje mno, asi rozhodujuci zapas 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 aspoň o čest hrajem WE ARE QPR

Reagovat
Beros

0:3....

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele