9. kolo
25.10.2014 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool dál nudí. Tentokrát předvedl „bídu“ s Hullem a bez gólu remizoval

Liverpool pokračuje v krizi, na níž se teď přiživil Hull City. Kromě závěrečného snažení se diváci na Anfield Road takřka 80 minut nudili, a jelikož nepadla ani branka, skončil zápas 0:0. Hull si tak ze dvou těžkých venkovních zápasů veze cenné dva body.

Od začátku se zápas odvíjel ve vyrovnaném duchu, soupeři se pozvolna přetahovali. Ani jeden však nedokázal na delší časový úsek získat převahu. O něco nebezpečnější byli domácí, ale žádná sláva to nebyla. Kromě jedné velice zajímavé hlavičky Lovrena, kterou musel z brankové čáry odstranit Elmohamady, toho Liverpool moc nevymyslel.

Dal o sobě vědět dokonce i Balotelli, ale ani on si na třetího brankáře Hullu nepřišel. Italský forvard si naběhl do vápna, dostal míč od Sterlinga a jeho ránu z úhlu musel Jakupović vyrazit na roh. Ještě jednou "SuperMario" zazlobil, když málem vypíchl Chesterovu váhavou malou domů.

Až v závěru poločasu se k lizu dostali i Tigers. Ben Arfa pronikl přes tři statické hráče soupeře do vápna, a byť podklouzl, dokázal míč dostat pod sebe na volného Livermora. Ten však nezvládl střelu nasměrovat mimo dosah Mignoleta, jenž tak pouze sbalil balón do náruče. V síti málem za pár minut skončila Huddlestonova pumelice, Škrtel míč naštěstí pro domácí ztečoval těsně vedle.

Ani po přestávce se hra příliš nezlepšila a diváci na Anfieldu museli smutně přihlížet průměrnému výkonu především ze strany jejich oblíbenců. Až po hodině hry po narážečce se Sterlingem pálil Gerrard a těsně minul branku. Už předtím nicméně nebezpečněji pálil Abel Hernández a Mignolet opět vyprášil rukavice.

Liverpool však prostě a jednoduše vyhrát nemohl. Po jednom z centrovaných balónů přihrál Balotelli do stoprocentní pozice Lovrenovi, jenž promáchl, div si kyčel nevykloubil. Reds měli jednoznačnou převahu hlavně v závěru zápasu, ale styl jejich útočného snažení byl zoufalý.

Série centrů končila neustále na hlavách obránců Hullu nebo rukou brankáře - jinak se prakticky nedalo mluvit o útočení. Takhle plytký tlak Premier League dlouho neviděla. Nevyšla ani Balotelliho naivní snaha o vykoledování si penalty.

V závěru sice Liverpool poněkud vykoukl z otravné a nudné hladiny, ale nebylo to co k čemu. Gerrard pronikal do vápna pěkně, ale ukrojil si příliš velký krajíc, zatímco Coutinhovu ránu z dálky dobře vyrazil Jakupović. Největší šanci měl v poslední minutě nastavení Balotelli, sám před gólmanem však nedokázal míč zasáhnout. Zápas tak zaslouženě skončil 0:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (16)

Přidat komentář
Infernoqt

3:1

Reagovat
LokoLFC

výhra, jakkoliv, třeba jako proti QPR, ale ohlásit předem, nervy máme jen jedny

Reagovat
Adhol

2:1

Reagovat
M1ck0

budou to zase nervy...1:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej kříž při "formě" Liverpoolu tip : 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyhrajeme 2:1 budu rád LFC

Reagovat
zeeb

Doufám, že po tom co předvedl opět Mario v CHL už dá BR od začátku šanci Lambertovi. Kdy jindy,když ne proti Hull..

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 / 1:1

Reagovat
HullCity

Nebýt těch zranění,tak bychom je potrápili,ale takhle to vidím na výhru domácích,bohužel.

Reagovat
HullCity

Zasloužená remíza a je škoda těch zranění,protože s Jelavičem a Robertsonem to mohlo být lepší.

Reagovat
M1ck0

Koukám vystačíš si sám

Reagovat
HullCity

Kde je uživatel EdgarDavids? Tyhle tvoje sračky se nepotvrdily: Teším sa na zápas LFC a Hull - pošleme vás tam kam naozaj patríte - na samé dno PL.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak tam ste

Reagovat
Ebola SVK

dnes by som vsadil na výhru Dortmundu s Hanoverom a že Škrtel bude ,,odpočívať,, na lavičke.....nuž a pre toto nevsádzam

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele