17. kolo
20.12.2014 16:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Swansea City 0:1

Dle slov manažera Garryho Monka "neuvěřitelný" Ki Sung-Yeung zařídil Swansea veledůležitou výhru 1:0 na hřišti Hullu. Swansea vyhrála po dvou porážkách v řadě a posunula se před Newcastle na pohodové osmé místo.

Bez Sigurdssona, bez Bonyho, bez Montera, Brittona či Rangela. Swansea nastoupila v dosti pozměněné sestavě, přesto na Hull vyzrála. Steve Bruce se tak dostává pod ještě větší tlak, když letos před domácími fanoušky vyhrál jediný zápas. Na jakoukoli výhru čeká už 10 zápasů; po dnešku zůstává předposlední s dvoubodovou ztrátou na udržení.

Výsledek se začal rýsovat už po čtvrthodině hry, kdy Shelveyho dalekonosná rána skončila díky teči Ki Sung-Yeunga v Tygří síti. Swansea nicméně ztratila už 16 bodů z vedoucí pozice a nechybělo málo, aby i nyní darovala po prvním gólu soupeři body. Robertsonova střela orazítkovala břevno jen pár minut po otevření skóre.

Svěřenci Garryho Monka se ale zkonsolidovali a po půlhodině utkání mohl zvýšit vedení Shelvey, který z 25 metrů rozezvonil tyčku. O přestávce nasadil Steve Bruce do hry dva útočníky - ani Sone Aluko a Yannick Sagbo ale obraz hry nezměnili, naopak to byli hosté, kdo hrozil.

Batefimbi Gomis svým volejem jen těsně minul šibenici, načež při další akci trefil podobně jako jeho holohlavý spoluhráč tyč. Hull se už v závěru zmohl jen na protesty po neodpískané penaltě na Sagba, jenž si stěžoval na držení za dres.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

uz by hull mohol vyhrat tip: 1-0

Reagovat
HullCity

Sestup,to je to jediné slovo,co se mi honí teď honí hlavou.

Reagovat
HullCity

Proč to jedno slovo tam je 2X nechápu... :D

Reagovat
smazaný uživatel

....asi dobrej model

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele