19. kolo
28.12.2014 16:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Leicester City 0:1

Leicester City navázal na dobrý výkon z posledního utkání proti Tottenhamu a velice důležitý zápas dvou sestupem ohrožených celků zvládl. Duel na KC Stadium rozhodl jediný gól, který vstřelil po půlhodině hry Riyad Mahrez. V nervózním závěru udělil hlavní sudí Phil Dowd červenou kartu na obou stranách.

Oba celky věděly, že jde o hodně, a zejména pro hosty to byla jedna z posledních příležitostí, kdy se mohli bodově přiblížit nesestupovým pozicím. Úvod utkání i z tohoto důvodu byl velice opatrný a během první půlhodiny nebylo prakticky k vidění nic, o čem bychom se museli zmiňovat.

Až v 32. minutě se alžírský ofenzivní univerzál Riyad Mahrez nějakých osmnáct metrů od branky hezky uvolnil a povedeným obstřelem na zadní tyč otevřel skóre. Leicester učinil Hullu lekci z efektivity, Foxes se totiž prosadili z hned první rány směřující mezi tři tyče. V nastaveném čase prvního dějství se na opačném konci hřiště ocitl po Quinnově centru na zadní tyči Ahmed a zblízka přestřelil.

Ani po změně stran zrovna atraktivní utkání se spoustou šancí na obou stranách k vidění opravdu nebylo. Až závěrečná patnáctiminutovka nabídla trochu vzruchu. V 78. minutě nejprve napálil Jack Livermore tyč a o malý moment později zazdil tutovku Nikica Jelavić. Dělovku Hernándeze poté vyrazil brankář Hamer.

V 88. minutě přišla první červená karta. Zkušený obránce Paul Konchesky obdržel druhou žlutou za faul loktem. Druhý červená přišla až v samotném závěru, to Quinn překazil vyloženou šanci rukou a Dowdovi nezbylo nic jiného než ho vyloučit. Mezitím Tigers kýženou trefu nepřidali ani z několika závarů před Hamerem a museli se tak smířit s porážkou.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (7)

Přidat komentář
Infernoqt

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lišáci musí 0:2

Reagovat
HullCity

3:0 i bez hráčů ze základní sestavy!!!Proti týmu co je jednou nohou ve 2.lize nesmíme zaváhat!!!

Reagovat
HullCity

Otřesný 1.poločas,fantastický 2.poločas,několik šancí,co normálně by golem končili,ale smůla se nás držela.Leicester podal skvělý až heroický výkon v obraně,2x zachraňovali hráči na čáře,takže v tomhle si tu výhru zasloužili.Jinak ne,měli jednu šanci a z toho gol,pak jen beton.Sice po půli sezony jsme mimo sestupové pozice,ale díky těmhle odevzdaným 3 bodům se na nás dotahuje další tým!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele