6. kolo
27.09.2014 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace - Leicester City 2:0

Crystal Palace dokázal po dvou porážkách a dvou remízách také dvakrát zvítězit a posunuje se tabulkou vzhůru. Uzívaný zápas rozhodly dva slepené zásahy brzy po změně stran, na které porážkou po třech kolech doplatil marně se snažící Leicester, jemuž by k dnešnímu gólu nepomohlo ani dalších devadesát minut.

Rozpačitý úvod zápasu mohl ve 13. minutě protnout Vardy, který se vlastním umem dostal v šestnáctce tváří v tvář brankáři, Speroni ovšem jeho rázný pokus dokázal vyrazit. O něco aktivnější Eagles se k první nebezpečné střele dostali až ve 28. minutě, Puncheon zachytil odražený centr za vápnem a pohotovou ranou protáhl do té doby strádajícího Schmeichela.

Připravené obrany a nepříliš kreativní útok obou stran zazdívali jakoukoli šanci na zajímavější moment, o které se snažil snad jen Bolasie, jeho střelecké pokusy z každé pozice však mnoho vzrušení nenabídly. Přímočaré akce Crystal Palace tak sice končily střelou častěji, než pomalé přesuny hostů, nicméně ke gólu měly oba celky stejně daleko. To se ovšem mělo změnit během prvních devíti minut druhé půle.

Základním stavebním kamenem přitom byly standardní situace. Nejprve se po rohovém kopu dostal dva kroky od branky k míči Campbell a v tísni dokázal tečovat za bezmocného Schmeichela, dvě minuty poté si na přímý kop á la zkrácený roh od Puncheona vyskočil Jedinak a hlavičkou k tyči vedení bleskurychle pojistil.

Deprimovaní hosté se sice snažili, dnešek však nebyl dobrým dnem snad pro žádného hráče v dresu Leicesteru, a tak se pasivní Eagles ani nemuseli snažit, aby i nadále utkání dominovali. Ke škodě fotbalu jim dvougólový náskok stačil, diváci si poslední půlhodinku spíše protrpěli, nepřinesla totiž absolutně nic, u čeho by chtěli být.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele