6. kolo
27.09.2014 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Chelsea FC - Aston Villa 3:0

Chelsea pokračuje ve své suverénní jízdě novým ročníkem, když si ve velkém a především pohodovém stylu bez nejmenších komplikací došla pro výhru 3:0 nad Aston Villou. Birminghamští ještě v první půli skvěle vzdorovali, pak se však ani oni - jako už trojlístek ligových soupeřů před nimi - nadílce tří gólů neubránili...

Jose Mourinho se dnes postavil již ke 250. zápasu na lavičce Chelsea a vstup do něho si těžko mohl vysnít lepší. Blues se poprvé prosadili již v sedmé minutě, když Ivanović na pravé straně vypustil Krakena v osobě Williana a ten po svém vlastním neúspěchu při pokusu překonat Guzana raději přihrával pod sebe na skórujícího Oscara.

Právě někdejší záložník Šachtaru byl dnes zdaleka nejaktivnějším mužem v modrém trikotu a o další příležitost vlastního mužstva se pokoušel již v 15. minutě, když jeho centr jen taktak odkláněl do bezpečí Baker.

Druhý poločas ovšem zakončila lépe Aston Villa, která Blues otevřenost zápasu připomněla skrze dalekonosnou pumelici Delpha těsně vedle jedné z tyček či rovněž nepřesnou hlavičku Bakera. To po přestávce Costa okamžitě tvrdou hlavičkou přetavil Azpilicuetův precizní centr ve svůj osmý ligový gól sezony a dál už nebylo příliš co řešit.

Za další čtyři minuty stála jedna z více lahodných kombinací u zrodu Oscarova sólového úniku, Brazilcova koncovka však byla až příliš ležérní. Aston Villa si mezitím v 69. minutě díky Huttonově slabém pozdravu konečně připsala svou první a poslední střelu na bránu, a pak zhruba deset minut před koncem díky šťastnému odrazu Costova projektilu definitivně rozhodl Willian.

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
Infernoqt

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip HX.

Reagovat
MCFC_8

Keby tak Aston Villa hrala ako cukotka na Etihad...pri troche stastia by to chcelo aspon remizu

Reagovat
vanGomm

Tak dědek ji na tiketu má za kurz 6,50.On totiž po 5 pivu a druhé becherovce se takových kurzů nebojí.Tak uvidíme.Tento týden čapnul za kurz 5,00 Barcelonu.Říká,že když by vsadil 5-7 kurzů za 1,25-1,35,tak to stejně nedopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

8:1

Reagovat
Matić

2:0 těžký zápas

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Asics.x

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Easy. Villa nic nehrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele