37. kolo
16.05.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Stoke City 0:0

Na Turf Moor se diváci vydali už s vědomím, že se tu minimálně rok na Premier League chodit nebude a domácí hráči zjevně toužili po vítězném loučení, střelecká bída ovšem pokračuje i přes veškeré snahy, a to se ještě o větší zklamání několikrát málem zapříčinil dobře hrající Diouf.

Výrazně ofenzivnější domácí trápil od počátku jeden velký problém - dvojka v bráně Stoke Jack Butland. Ten se předvedl v patnácté minutě hned trojitým zneškodněním šancí Ingse, Taylora a Meeho. Jen pár minut poté musel prokázat své reflexy i proti střele zblízka od Jonese a ve 24. minutě si pochutnal na dalším pokusu Ingse zpoza vápna. V tu dobu tak byl poměr střel 7:0 pro domácí, stav se ale změn nedočkal.

Ani neutuchající presink mladého Angličana úspěchy nepřinášel, před koncem poločasu tak málem zmrazil stadion Diouf, jeho hlavička po centru Walterse jen těsně minula odkrytou část domácí branky. Centrující hráč vzápětí pokoušel štěstí střelou z větší vzdálenosti, ani tu ale Heaton likvidovat nemusel.

Své umění tak předvedl až v 56. minutě, kdy se po centru Adama dostal ke střele Diouf, který byl svou snahou o desátý gól v sezóně nejviditelnějším hráčem hostů, úspěch mu byl však upírán. Stejně tak tomu bylo i dvanáct minut poté, to se i s pomocí teče obránce neprosadil zblízka po centru Arnautoviće.

Ani příchod Petera Crouche nikterak neoživil dění v druhé půli, Burnley se tak na domácí půdě loučí s elitou pátou bezbrankovou remízou v sezóně, takový výsledek přitom Stoke zažil letos vůbec poprvé.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, espnfc.com, bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
Infernoqt

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele