19. kolo
28.12.2014 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Sunderland AFC 0:0

Aston Villa končí letošní kalendářní rok docela přiléhavým způsobem - s červenou kartou a žádným vstřeleným gólem na štítě. I pro Sunderland je potom dnešní bezbranková remíza docela příznačná; plichtit se mu totiž podařilo již pošesté od začátku listopadu...

Málokterý první poločas letos v Premier League nudil víc než ten, který se dnes strhl na Villa Parku mezi domácími a Sunderlandem.

Birminghamští odstartovali v relativním klidu a v 11. minutě Weimannovi scházel jen kousek k obstřelení O’Shey, jenže ihned záhy se hra začala nepříjemně kouskovat a stávala se něčím absolutně nekoukatelným. Nakonec ačkoliv Aston Villa byla schopná rozjet pár nadějných akcí po své pravé straně, další šance se již diváci před přestávkou nedočkali.

Po změně stran už to bylo o něco lepší, a lecčemu zřejmě napomohl Delphův nešetrný výpad proti Gómezovi, pěkně kolíky napřed, který záložníkovi Aston Villy přinesl nekompromisní červenou kartu. Birminghamští takto dohrávali o deseti již potřetí v posledních čtyřech kolech, a ihned měla starosti jak s Johnsonem, tak s Wickhamem.

Ani oslabená Aston Villa nicméně v tvorbě šancí za Sunderlandem nijak nezaostávala; spíš naopak bychom mohli klidně zkonstatovat, že byla nakonec vítězné brance o něco blíže.

To platilo především pro Pantilimonem výborně zneškodněnou hlavičku Vlaara, potažmo Bentekeho pozdní šanci, kdy si měl pro změnu sám útočící Belgičan počínat mnohem lépe. Mezitím se o poslední slovo přihlásili také Black Cats, za něž v 89. minutě nastřelil tyčku Jordi Gómez.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1x. 100%

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele