32. kolo
29.03.2014 16:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Southampton rozstřílel NUFC a vystřídal ho na osmé příčce

Naprosto jednoznačnou podívanou viděli diváci na St. Mary's Stadium, kde domácí Saints bez větších potíží nastříleli Newcastlu čtyři branky a díky třem bodům se posunuli před severoanglický celek, která na domácí ztrácí dva body. Magpies tak po Novém roce prohráli osmý ze třinácti zápasů.

Od samého začátku se hrálo podle domácích not. Do role hlavního hrdiny se obsadil Jay Rodriguez, který měl během úvodní půlhodiny hned dvě stoprocentní příležitosti, ovšem nejprve pálil jen do boční sítě, aby následně jeho hlavičku zlikvidoval skvěle chytající Rob Elliot!

Další možnosti měli Lallana a Lovren, ani jeden z nich však vymezený prostor nenašel. Ještě před odchodem na přestávku se ale Svatí přece jen dočkali: Boruc zahájil rychlý kontr, na jehož konci Lambert předal mičudu Rodriguezovi, jenž pohodlně otevřel skóre - 1:0.

Asistent u předchozí branky se krátce po změně stran taky dočkal. Tentokráte centroval Lallana a spolehlivý zakončovatel zaznamenal svůj jubilejní desátý zásah sezóny - 2:0! Zdálo se býti rozhodnuto. To definitivně platilo dvacet minut před závěrečným hvizdem, kdy měl Lallana kolem sebe dostatek prostoru, čehož plně využil a přesnou ranou do šibenice upravil na 3:0. Elliot poté zlikvidoval hned dvě tutovky nezastavitelného Rodrigueze a navrch i šanci Ward-Prowse, ovšem tak jako tak ještě inkasoval a autorem branky byl právě Rodriguez - 4:0.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

neblazni

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele