34. kolo
12.04.2014 16:07 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Fulham výhrou nad Canaries udělal velký krok za záchranou

Obrovitý krok směrem k udržení mezi elitou udělali Cottagers, kteří před vlastními příznivci zásluhou Huga Rodaleggy nejtěsnějším možným rozdílem porazili Norwich, jenž má ze sedmnácté pozice na FFC už pouze dvoubodový náskok. Hosté mají navíc nezáviděníhodný los...

Nový manažer Kanárků Neil Adams udělal oproti poslednímu utkání s West Bromem (0:1) hned šest změn a zpátky do základní sestavy se po zranění vrátil i Michael Turner, jenž se naposledy na trávníku PL ukázal 1. ledna. Otevírací půlhodina mnoho zajímavých šancí nenabídla, což jen odráželo důležitost samotného klání. První opravdu nebezpečnou možnost měl Redmond, ale na připraveného Stockdalea recept nenašel. O odpověď se několikrát marně snažil Rodalegga.

Strážce domácí branky byl pro Cottagers opravdu důležitou postavou, což znovu potvrdil i při další příležitosti van Wolfswinkla, který tečoval centr na malém vápně, ale pohotově reagující Stockdale opět držel své barvy nad vodou! Neúspěšně se snažil domácího brankáře překonat také Fer a Johnson pro změnu mířil nepřesně. Vrchol hostující marnosti zaznamenal Snodgrass, který ze standardky trefil břevno fulhamské branky! Nedáš - dostaneš. Železné pravidlo se potvrdilo ještě do pauzy, když Holtbyho centr přizvedl Sidwell a Rodalegga už snadno poslal míč do sítě - 1:0!

Ten samý hráč, který rozhodl pro Fulham i minulé utkání na půdě Aston Villy (2:1), mohl krátce po příchodu z kabin přidat pojistku, ovšem po Richardsonově nabídce hlavou zamířil jen do brankové konstrukce! Domácí vytrvale drželi hubený náskok, který vydržel i po šanci Snodgrasse, jenž trestuhodně minul opuštěnou branku! Hosté se však rozhodně nevzdali.

Hugo Rodalegga se však ukázal i na opačné straně hřiště, když hlavou vytěsnil z brankové čáry pokus Turnera, čímž Chalupáře dost možná zachránil od pohromy! Norwich už ve zbývajícím čase na vyrovnání nedosáhl, naopak marně se snažil o navýšení skóre Dejagah.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
rickroll

2:0

Reagovat
rickroll

STOCKDALE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele