30. kolo
15.03.2014 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Fulham FC - Newcastle United 1:0

Fulham popáté v řadě dokázal na svém stadionu porazit Newcastle a po dobrém výkonu se plnohodnotně vrací do hry o přežití. Pasivní hosté nedokázali po celý zápas nic kloudného vymyslet a sezónu zřejmě dohrají v klidném středu spolu se Southamptonem.

Domácí hrozili v úvodu klání po standardních situacích, Holtbyho centr však nejprve ve vyložené šanci netrefil Hangeland, aby tři minuty poté hlavičkoval Sidwell těsně vedle bezmocného Krula. Ten se tak mohl ukázat až po půlhodině hry, kdy vzal zodpovědnost sám na sebe Holtby a povedený pokus do horní poloviny branky musel Krul vytěsnit bravurním zákrokem.

Potleskem oceněným zákrokem odpovídal na druhé straně ve 35. minutě Stockdale, když centr Tiotého netrefil De Jong, aby Cissé stihl nebezpečně posunout balón směrem na dosud bezpečné území domácí brány.

Kačaniklić odmítl devět minut po změně stran otevřít skóre a ve vápně osamocen střílel jen do nohou Krula. Hned vzápětí trefil břevno Heitinga a Woodrow pohodlně dorážel, ke smůle domácích, z ofsajdu. Předvést své kvality tak opět musel Stockdale, který opět uspěl tváří v tvář Cissému.

Jak důležitý zákrok to byl, ukázal následný protiútok na jehož konci pálil z hranice vápna Dejagah a se štěstím procedil balón pod rukavicemi Krula do branky. Jediné, na co se ve zbývajícím čase zmohli hostující hráči, pak byly dva hlasité požadavky o penaltu. Amorebieta v 77. minutě, ani Heitinga v závěru nastaveného času podle Webba rukou nezahráli, Cottagers tak připisují celkem zasloužené cenné tři body.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1/5:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
REPLIKATOR

Fulham gól z ofsajdu a Newcastle měl v nastavení kopat penaltu za jasnou ruku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele