38. kolo
11.05.2014 16:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Fulham FC - Crystal Palace 2:2

Ne snad že by Fulham zakončil svůj 13roční pobyt v Premier League na vysoké noze, ovšem alespoň ten poslední prvoligový kontakt s balonem byl pozitivního ražení - znamenal Davidovo srovnání na 2:2 ve třetí minutě nastavení...

Cottagers ročník v žádném případě nedohrávali v plné složení - v základní sestavě scházeli oba krajní beci, Holtby či Bent; ani na lavičku se potom nevešel Stekelenburg. Mladíci Woodrow a již po 23 minutách naskočivší David nicméně v žádném případě nezklamali, ba "na stará kolena" možná udělali z příznivců Fulhamu optimisty.

Všeobecně lépe každopádně do zápasu vstoupili hosté, kteří se také ve 27. minutě ujali vedení. Poté, co si Stockdale poradil s Wardovou střelou, neměl již nárok na Gayleovu dorážku z hranice ofsajdu. A Crystal Palace mohlo okamžitě své vedení zdvojnásobit nebýt dalšího pohotového zákroku Stockdalea, jenž vyrazil Dannovu hlavičku do bezpečí - podobně jako už dříve Bolasieho projektil.

Na druhé straně se musel předvést také debutant Wayne Hennessey, když likvidoval prudký hlavičkovaný pokus Amorebiety; a při Rodallegově koncovce pomalu z brankové čáry jej záhy zachraňoval vnějšek jedné z tyček.

Přesto se ale Cottagers vyrovnání dočkali, když Rodallega pro změnu přihrával a se suverénním finišem se uvedl teprve 19letý Woodrow. Na to zareagoval Gayle svým hezkým přímým kopem, jenže jak už bylo řečeno, ani to nebylo všechno. Ve třetí minutě nastavení z uctivé vzdálenosti napřáhl 21letý Nizozemec Chris David a svou pumelicí nedal Hennesseymu příliš šancí.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rozlučkové pro fans.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele