8. kolo
21.10.2013 21:00 CET
1 : 4
(1:2)

Reportáž

Crystal Palace zabředává hlouběji do problémů, Fulham mu uniká

S londýnským nováčkem Crystal Palace to pomalu začíná být opravdu vážné. Domácí porážka od Fulhamu znamená sedmou plnou ztrátu Eagles v osmi zápasech a pět bodů manka na první pohodlnou pozici. Cottagers se naopak dýchá snáze poté, co nyní zvítězili dvakrát za sebou. Dvojice Kasami-Sidwell se navíc razantně přihlásila do soutěže o gól sezony...

Manažer Crystal Palace před výkopem uvedl, že jeho tým je odhodlán dnes "jít za vítězstvím", a podle toho to také zpočátku vypadalo. Do vedení šli přeci právě Eagles, jakmile si hosté neporadili s jedním rohovým kopem a Puncheon zleva vrátil míč do vápna na hlavu skórujícího Mariappy.

Domácí byli povzbuzeni a pokračovali v pozitivním výkonu, jeho charakter ale rázem začal temnit o 12 minut později, když se k "wondergoalu" nadechl Kasami. Ten si v běhu na hrudi ladně zpracoval Rietherův nákop, aby pak díky dokonalé koordinaci z halfvoleje přenádherně vyrovnal a kompletně změnil tvář hry. Eagles byli touto bombou dokonale smeteni a na koně se již nevrátili.

Naopak Cottagers jejich zakřiknutosti zvládli perfektně využít. Ještě do přestávky přišel Sidwell se svým kandidátem na branku ročníku, když fantastickým volejem navázal na neúspěšnou snahu Ruize z přímého kopu. A v podobném, i když ne už tak pohledném duchu se pokračovalo i po přestávce.

Speroni nejprve ještě svou vlastní hrubku napravil vymazáním Benta, ovšem jakmile se Ruiz potkal s Berbatovovým míčem od rohového praporku, musel již kapitulovat i potřetí. O pět minut později pak bylo dílo dokonáno skrze další standardku, tentokrát po akrobatickém pokusu Senderose za asistence Ruize. Aby dnes Eagles spali ještě hůře, neproměnil v závěru stoprocentní šanci domácí Dwight Gayle.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Gayle, Kaca, Berbs...

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Sotuen

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele