34. kolo
12.04.2014 16:07 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace těsně porazil Villans a drží se daleko od chvostu

Londýnský tým dokázal zapsat třetí po sobě jdoucí plný bodový zisk a vítězstvím nad Aston Villou se Eagles posunuli už na průběžnou dvanáctou příčku! Hosté za nováčkem zaostávají o tři body.

Birminghamský tým měl zpočátku navrch, ovšem do nebezpečných možností se nedostával. Když už pak Clark hlavou posílal mičudu na místo určení, doslova za minutu dvanáct skvělým obraným zákrokem zasáhl Jerome! Další minuty se hrálo především ve středu pole.

Po zákroku Holta se Bolasie dožadoval u rozhodčích odpískání pokutového kopu, ale zákrok hostujícího útočníka byl správně označen jako čistý. Ještě do přestávky měl dobrou možnost aktivní Bolasie, jenž si naskočil na centr, ovšem hlavou vymezený prostor minul.

Posledně jmenovaný byl také ústřední postavou druhých čtyřiceti pěti minut, když jeho ránu Guzan vyrazil pouze k Jeromemu, ovšem bývalý anglický reprezentant do jednadvaceti let z bezprostřední blízkosti nasměroval svoji ránu pouze do břevna! Bolasie byl pro Villans k nezastavení. Strážce hostující branky ale přežil bez úhony i další jeho šanci, načež dokázal zlikvidovat i volný přímý kop Puncheona. Další šanci vymyslel reprezentant DR Kongo pro Bakera, ani jemu se však nepodařilo otevřít skóre, proti byl výtečně chytající Guzan! Domácí "přitápěli" pod kotel.

Zasloužená odměna přišla zhruba čtvrthodiny před konečným hvizdem, když Bolasieho centr našel ve vápně Puncheon a za pomoci tyče otevřel skóre - 1:0! Ten samý hráč, momentálně nejlepší střelec Palace (šest branek), ovšem trestuhodně neuspěl! Reagovat mohl Holt a po něm i čerstvý Weimann, ovšem ani jednomu z nich štěstí nepřálo a utkání tak skončilo výhrou Eagles.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele