38. kolo
11.05.2014 16:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Schürrleho magie pokořila sestupující Cardiff i v posledním kole

Dlouho to vypadalo, že také po dnešním odpoledni bude José Mourinho akorát proklínat bezzubý útok svého týmu. Nakonec ale všechno mávnutím proutku změnil střídající německý internacionál André Schürrle, jenž nejprve vyrovnal, a pak během tří minut také vytvořil vítězný gól pro Torrese...

Pro Cardiff vše od počátku vypadalo přesně tak, jak mělo. Po třech minutách Torres sice vyhmátl hrubé nedorozumění dua Daehli-Caulker a následně dokonce i oběhl brankáře Marshalla, přesto vinou vynikajícího návratu druhého jmenovaného kiksaře nakonec neskóroval.

Když pak navíc koncem zahajovací čtvrthodiny Craig Bellamy oslavoval šťastný a symbolický zásah na počest své, ale i klubové prvoligové derniéry, byli příznivci Bluebirds definitivně v euforii. Ta byla záhy jedině přiživována Salahovou i Oscarovou váhavou koncovkou či Hazardovým finišem pouze do boční sítě; vše ale šmahem změnilo vysvlečení žolíka Schürrleho.

Německý forvard nejprve v 72. minutě ukončil Azpilicuetovo trápení, když Španěl po odmítnutí Marshallem i břevnem konečně "přenechal" robotu tomu povolanému. No, a za dalších pár sekund se pro změnu Schürrle předvedl s hlavičkovanou asistencí pro pohodlně skórujícího Torrese. Zbylá čtvrthodina se už posléze jenom dohrávala...

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Schurrle a Hazard za Chelsea

Reagovat
Aldeano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele