35. kolo
19.04.2014 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villa se rozešla se Southamptonem bezbrankovou dělbou

Po čtyřech porážkách za sebou dokázal birminghamský klub konečně bodovat, avšak remíza se Saints rozhodně není to, co si domácí strana přála. Villans i tak aktuálně mají pětibodový odstup na sestupovou zónu

Jihoanglický celek měl podle očekávání převahu, která byla na trávníku patrná prakticky po celých čtyřicet pět minut. Když už se však Lallana dostal ke střele, našel pouze Guzana. Největší možnost prvního dějství měl bezpochyby Davis, ale z ideální pozice na strážce domácí svatyně recept hledal marně! A to bylo do poločasového oddechu z nebezpečných situací vše.

Z ničeho nic pálil ze začátku druhé půle El Ahmadi, jeho slabý pokus ale neměl šanci na úspěch. Po skvělé individuální akci Lukeho Shawa, který se prohnal s míčem na kopačkách po levé straně, mohl s číslicemi na ukazateli skóre pohnout Lallana, ale kulatý nesmysl vůbec netrefil.

Odpověď si nachystal Weimann, ale Boruc si jeho dalekonosný pokus vychutnal. Tou dobou už všem bylo jasné, že tomuto utkání bal od samého začátku souzený bezbrankový stav.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
hradec

Aston Villa 2:2 Southampton FC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele