6. kolo
28.09.2013 16:00 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

Aston Villa - Manchester City 3:2

Kdo by to byl řekl, že po šesti kolech bude mít ManCity pouze o bod víc než Aston Villa. A kdo by to byl řekl zrovna po nesmírně dominantním městském derby v režii Pellegriniho svěřenců. Nicméně je tomu tak - a může za to famózní druhopoločasové vzmužení se v podání podceňovaných Villans.

Zpětně by to vlastně ani nemusela být taková senzace; však Pellegriniho eskadra letos na cestách nepřesvědčuje, ať už stojí proti libovolnému sokovi. Jenže tentokrát to od počátku vypadalo jinak - slibně. Ačkoliv Lambert vsadil na mimořádně defenzivně orientovanou jedenáctku bez zraněných opor Bentekeho, Agbonlahora a Westwooda, vzadu si jeho mančaft rady dvakrát nevěděl. Zejména po stranách se City prosazovalo jedna báseň, což měly stvrdit střelecké pokusy Milnera a Nasriho.

Citizens nakonec svou drtivou optickou převahu promítli na ukazatel skóre ještě do přestávky, třebaže Touré udeřil doopravdy až v poslední možné chvíli. Nejprve jej totiž na čáře odmítl Clark, a tak se exbarcelonský záložník prosadil až skrze perfektně kontrolovaný volej po Nasriho odvráceném rohu ve 45. minutě.

Bleděmodří si jít do vedení stoprocentně zasloužili, to ovšem bylo anulováno jen krátce po změně stran. Ve 48. minutě Bacuna narýsoval pěknou kolmici pro El Ahmadiho a ten využil milimetrového ofsajdového postavení k senzačnímu zásahu.

Jeho význam se ještě City povedlo dočasně znehodnotit, když se Džeko trefil tentokrát přímo z Nasriho rohu - ale potom už nadešel čas na heroický obrat domácích. Ron Vlaar nejprve pouze vyprášil Hartovy rukavice, Bacuna už se ale z přímého kopu po 73 minutách nemýlil. Do vedení potom birminghamské hned záhy poslal Weimann, když využil nepozornosti stoperů hostí a ideálně navázal na Guzanův dlouhý nákop.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (17)

Přidat komentář
MCFC_8

Ak budeme hrat tak ako proti United tak je to v pohode...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to zajímavý zápas, včera v pohárové rozcvičce AV dopadla mizerně, tak se na nás budou chtít určitě vytáhnout. Měla by se projevit kvalita našeho kádru. 2 hoďky před výkopem jdem do pubu, kde maj sraz fans man. city. vidím to na 3 carlsbergy.

Reagovat
t0mmy33MCFC

uzij si to a pak sdel sve zazitky

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Villa bez Bentekeho?! A vobec Ville sa proti City vobec nedari... jednoznacne 2ka

Naopak sme nabudeni po vyhre nad odvekym rivalom a nevidim ziadnu stratu bodov vo Villa parku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

jo cekam hody a taky 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Těžkej zápas to bude ... hodně , ale snad to uvládnem

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.soccer-blogger.com/2013/09/28/aston-villa-vs-manchester-city-3-2-highlights-2013-toure-dzeko-el-ahmadi-bacuna-weimann-goals-video/

Aston Villa si pěkně smlsla na City...Perfektní výhoz Guzana neboli nedáš - dostaneš...

Reagovat
smazaný uživatel

Stary znamy City, jednou dokaze vyhrat neskutecnym vysledkem a pak prohraje s outsiderem...k tomu neni co rict, moralka toho tymu je zvlastni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele