13. kolo
25.11.2012 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Newcastle potřetí za sebou prohrál, padl i v Southamptonu

Že by Newcastle zažíval krizi? Magpies potřetí za sebou v Premier League prohráli, po dvou domácích nezdarech dnes nezvládli ani utkání v Southamptonu a začínají se nebezpečně přibližovat pásmu sestupu. Z něj naopak vylétli všichni Svatí, kteří za poslední tři klání nasbírali sedm bodů.

První poločas domácí jasně ovládli a po pětačtyřiceti minutách by výsledkové tabuli slušel vyšší výsledek než 1:0. Už po čtvrthodině hry se řítil sám na branku Lambert, vracející se obránce však společně s Krulem tuto situaci ještě zvládli vyřešit. Gólem neskončily ani dva skvěle kopnuté přímé kopy Saints, nejdříve Gaston Ramirez střelou k tyči pořádně protáhl Krula, aby dalším pokusem Lambert orazítkoval břevno.

Na situaci z pětatřicáté minuty ale byli černobílí krátcí. Williamson totiž odhlavičkoval prudce letící míč z nohy Clynea mířící na branku jen k Ramirezovi, ten povedl míč ke Krulovi, předal před prázdnou branku Adamu Lallanovi a kapitán domácích otevřel skóre. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 a to ještě Scheiderlin nepropálil chvíli po první brance obranu Newcastlu, která zachránila tehdejší stav.

Krátce po přestávce mohl vyrovnat Vurnon Anita, ale při postupu na brankáře Gazzanigu si nepočínal ideálně a brankář Southamptonu mu jeho šanci překazil. Jeho zaváhání domácí potrestali už po pěti minutách. Lallana ve vápně patičkou uvolnil Puncheona, jehož střílený centr vyrazil Krul jen k nohám Ramireze a ten ve skluzu zvýšil na 2:0.

Domácí hráli dobrý zápas a mohli své vedení ještě navýšit, nicméně Puncheonova střela a Fonteho hlavička narazily na brankovou konstrukci. Hráči toho však litovat nemuseli a díky Gazzanigovi se mohli radovat dokonce z prvního čistého konta v sezoně. Gólman si poradil i s razantní Santonovou hlavičkou.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
NuFc23

ja dufam, ze prelomime smolu a tento zapas vyhrame, ptm uz by to mohlo ist

Reagovat
smazaný uživatel

Bida, co hraje newcastle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše Havaj, to je bída, co v poslední době předvádí Newcastle...mají sice zraněný opory týmu, ale i přesto by s takovýma týmama neměli ztrácet body...děs běs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.trilulilu.ro/video-sport/mosouthampton-vs-newcastle-2-0-motd

Jak je vidět, mohlo to být i 6:0. Southampton břevno, tyč, spojnice a gól z hraničního ofsajdu. Možná to ofsajd byl tak o chlup na útočníkových koulích...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele