37. kolo
06.05.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Wolves se s domácími fanoušky rozloučili remízou s Evertonem

Napodesáté konečně Wolves před vlastními fanoušky neprohráli a se silným Evertonem ubránili bezbrankovou remízu. Po poslední domácí porážce s Manchesterem City, která definitivně stvrdila sestup Vlků do Championship, tak už podruhé za sebou získali body. Doma se z tohoto počinu radovali dokonce poprvé od 4. prosince loňského roku!

Pro hráče jako Matthew Jarvis či Steven Fletcher to mohl být dost možná poslední zápas před fanoušky Wolves ve žlutém dresu, jejich jména jsou skloňovány s odchodem do klubů s prvoligovou příslušností. Fletcher nicméně odehrál jen hodinu, načež byl vystřídán Ebans-Blakem, Jarvis dokonce kvůli potížím s třísly vůbec nenastoupil.

Everton sice prodloužil sérii neporazitelnosti na osm zápasů, ale David Moyes přesto mohl být nespokojen. Jeho hráči měli mnoho šancí ke skórování, ale na rozdíl od předchozích čtyřech zápasů, v nichž nasázeli hned 13 branek, tentokrát vyšli naprázdno.

První šanci měl Tim Cahill už v úvodu zápasu, ale vychytal ho De Vries. Ten se zaskvěl i proti další gólovce Pienaara. Krátce nato měl obrovskou příležitost kanonýr posledních dní Nikica Jelavić, jenže se o ni připravil nepohlídáním si offsidového postavení. Stejný přestupek ho o otevření skóre připravil i několik minut po návratu z kabin.

Ve druhém poločase se převaha Evertonu ještě zvýšila, Wolverhampton se do blízkosti Howarda dostával opravdu sporadicky. Jenže ani Toffees nedokázali fakt, že měli více ze hry, přetavit v kýženou trefu. Posledních deset minut už se pak liverpoolští nevymysleli nic dostatečně kreativního, aby obrana vlků mohla inkasovat a utkání tak skončilo 0:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tohle může být překvápko kola tip 1 : 0 i když kdo ví co na to jelavič

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 everton sa ukáže v dobrom svetle ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele