10. kolo
29.10.2011 18:30 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

West Bromwich Albion - Liverpool FC 0:2

Liverpool dokázal zvítězit na půdě WBA 2:0 a posunul se na páté místo tabulky. Svěřenci Kennyho Dalglishe vstřelili obě branky už v prvním poločase a soupeři toho v celém utkání moc nedovolili.

Už v 9. minutě měl Liverpool možnost pokutového kopu. Suaréze fauloval ve vápně Jerome Thomas a verdikt hlavního sudího zněl nekompromisně. Domácí sice protestovali, ale bylo to k ničemu. K penaltě se postavil Charlie Adam a zajistil hostům jednobrankové vedení - 0:1. Domácí sotva stačili rozdýchat první penaltový okamžik a málem přišel druhý. Carrollovu hlavičku zasáhl rukou Reid, ale sudí tentokrát domácí podržel. Nicméně Liverpool pokračoval v ofenzivních choutkách, Suárez ale zblízka selhal.

Druhá branka Reds přišla na samém sklonku prvního poločasu, Lucasovu jemnou přihrávku převzal Suaréz a celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na Carrolla, který vsítil druhou branku zápasu - 0:2.

Rovněž druhý poločas záhájil lépe slavnější Liverpool. Hendersonovi scházel do zakončení kousek. Domácí WBA měl první velkou šanci až ve druhém poločasu, Liverpool ho do té doby k ničemu výraznějšímu nepustil. Tchoyi ale jednu z mála šancí domácích zahodil. A byl to zase Liverpool, který diktoval tempo. Carroll, Suárez a brankář Foster, to byla hlavní trojice následujících minut. Liverpoolský útočný tandem už ale nedokázal vstřelit další branku, takže Reds vyhráli na půdě WBA 0:2.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se přikláním k výhře WBA (2:1), roli sehraje nevyrovnanost výkonů a tragická koncovka Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tu pôjde len o efektivitu hráčov LFC. Ak ju už prelomia tento zápas, výsledok bude ejdnoznačný v prospech LFC. LFC už nieje tým, čím býval minulú sezónu. Je na druhom mieste čo sa týka šancí na gól hneď za Manchesterom City a je dokonca pred United. Tos vedčí o zlepšenej hre, no na efektivite treba zapracovať. 0-3

Reagovat
Devil

Remizka by byla dobra....

tip.-0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej tip :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na tiket patří neporhra Liverpoolu, nebo že oba dají gól, spíše bych se přikláněl k výhře Liverpolu, W B A má sice 4 zápasy bez porážky, stejně tak Liverpool, ale každá serie musí jednou skončit

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

musíme urvat tři body 1-2 LFC KUYT ŠKRTĚL

Reagovat
smazaný uživatel

West Bromwich si jede... doma potvrdí formu, ale Liverpool to dokáže zuby nechty srovnat v nastavení ... tip: 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Odemwingie nebo Brunt:Luis a Steven

Reagovat
EL Gringo

0:2 som si aj myslel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele