32. kolo
07.04.2012 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

West Bromwich vrátil Blackburn na zem, porazil ho 3:0

Takhle jasný výsledek se zřejmě čekat nedal. West Bromwich Albion ukázal, že se s ním nemůže počítat v boji o udržení a střed tabulky je nyní ještě nahuštěnější než před kolem. Mezi sedmým a čtrnáctým místem je jen šest bodů, čili stačí dva povedené zápasy či naopak a všem se může přesýpat opačně. WBA je momentálně 12., Blackburn naopak důležité body v boji o ligovou příslušnost nezískal a zůstává na sestupové 18. pozici.

Kam bude zápas směřovat, ukázal už samotný úvod. V sedmé minutě už měli domácí na svém kontě čtyři rohy a právě ten čtvrtý skončil prvním gólem v síti Paula Robinsona. Nejvýše si na něj vyskočil Gareth McAuley, který hlavou trefil Olssona a ten míč umístil nešťastně pod břevno vlastní brány - 1:0.

Hosté se do první vážnější šance dostali až v závěru prvního poločasu, kdy těsně nad střílel David Hoilett. Největší příležitost v utkání však spálili krátce po začátku toho druhého. Hoilett s trochou štěstí sklepl míč do skvělé pozice Yakubuovi, jenž nedůraznou střelou nechal vyniknout Fostera. Totéž se "podařilo" vzápětí Orrovi, proti jehož dorážce opět skvěle zaúřadoval Foster.

No a potom už se jiskřilo prakticky jenom u brány hostů. Na 2:0 zvyšoval po opětovně rozehráném rohovém kopu Marc-Antoine Fortune, k němuž propadl balon na zadní tyč po centru Brunta. Konečnou podobu pak výsledku dal obránce WBA Liam Ridgewell. Ten si parádním způsobem naskočil na centr Dorranse z přímého kopu a bezmocný Paul Robinson jen přihlížel, jak mu do sítě míří míč potřetí - 3:0. Nepovedenému vystoupení Rovers ještě dodal korunu střídající Anthony Modeste, který v poslední minutě za hloupé nakopnutí soupeře uviděl červenou kartu.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1 : 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

dám na růže 1-3

Reagovat
goodbay

Rovers musí vyhrát!!

Reagovat
Devil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele