36. kolo
28.04.2012 16:00 CET
4 : 4
(4:2)

Reportáž

Swansea neuvěřitelně odevzdala bod Wolves

Neuvěřitelný zápas se dnes hrál na Liberty Stadium, Swansea v něm vedla nad odevzdaným Wolverhamptonem 3:0 a 4:1, hosté se však nevídaně vzchopili a nakonec si z Walesu odvážejí bod.

Ještě ve třicáté minutě to přitom vypadalo, že si domácí s už jistě sestupujícím soupeřem spíše pohrají, když i na snížení z kopačky Fletchera dokázali okamžitě odpovědět a znovu tak vedli o tři branky. Do kabin už se však šlo za stavu 4:2, po pauze přidali Wolves další dva přesné zásahy a nakonec ještě klidně mohli i vyhrát...

Úvod zápasu ovšem hosté absolutně nezachytili a už po čtyřiadvaceti sekundách hry prohrávali. Domácí měli na starost úvodní výkop, z téže akce se dostali až k šestnáctce, Sinclair nacentroval na hlavu Orlandiho a bylo to 1:0. Jednalo se o nejrychlejší branku letošní sezony Premier League, dříve se některý z hráčů trefil naposledy před pěti lety. Úžasný začátek domácích jen podtrhla ještě pátá minuta, kdy Gylfi Sigurdsson chytrým pasem vysunul do šance Allena, který i s přispěním teče jednoho z bránících hráčů skóroval.

V patnácté minutě koncert Swansea pokračoval, to už se skóre měnilo potřetí! Tentokrát zleva nahrával Orlandi a sám před De Vriesem nezaváhal Nathan Dyer. Ještě lépe to pro Swans mohlo vypadat po střele Grahama, jenž pelášil úplně sám na hostujícího brankáře, toho ovšem překonat nedokázal. Po necelé půlhodince Wolves snížili, Doyle pěkným centrem našel nikým nehlídaného Fletchera, jehož hlavička se zastavila až v síti.

Jenže za dalších pár minut už to bylo znovu o tři góly, Dyer sice neprotlačil balón na branku, při druhém pokusu ale místo toho našel Grahama, jenž zachoval chladnou hlavu a nedal De Vriesovi šanci. Strhující gólová přestřelka pokračovala ve třiatřicáté minutě, kdy se chytrou ranou k zadní tyči prosadil Jarvis. To bylo do poločasu všechno, ovšem zajímavé věci se děly i po přestávce.

Ta první přišla v minutě padesáté čtvrté, když Kightly geniálním pasem vysunul Edwardse, po jehož zakončení se Vorm natahoval marně. Poslední gól utkání přišel jednadvacet minut před koncem, Edwards rozdělil míč doleva na Fletchera, ten našel před brankou Jarvise, který zakončil nevídané vzkříšení Wolves. V samotném závěru mohl ještě dokonalo obrátit vývoj zápasu Kightly, Vorm ale zasáhl a zachránil svému týmu alespoň bod.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3 : 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele