34. kolo
14.04.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Wolves napoosmé bodovali, obrali sterilní Sunderland

Hodinu se téměř nic nedělo, až v závěrečných třech desítkách minut se o slovo přihlásil fotbal a bylo se na co dívat. Největší šance zápasu však McClean na jedné a Fletcher na druhé straně promarnili a Sunderland tak s tápajícím Wolverhamptonem ztratil dva body. Vlci i přes remízu ztrácejí na nesestupové příčky při nedohraném kole osm bodů.

První poločas nenabídl dobrou hru. Prakticky celých pětačtyřicet minut se nedělo lautr nic, výjimku tvořili náznaky šancí domácích. V deváté minutě Bendtner vybídl ke střele Larssona, jenž rozčísl unylou atmosféru na Stadium of Light dělovkou vedle. Za pár minut přišel rychlý brejk domácích, Sessegnon dostal před vápnem míč od Larssona a předal do výborné pozice McCleanovi, který těsně minul bližší tyč Hennesseyho branky.

Na tribunách to zahučelo ještě několikrát, nikdy však nebylo o co stát. Největší nebezpečí vzešlo snad z kopačky Bardsleyho, který z velké vzdálenosti prohnal míč vedle brány. Ještě předtím se domácí fanoušci dožadovali penalty za zákrok Kightlyho na Richardsona - píšťalka sudího Foye však zůstala němá a zřejmě správně.

Wolves poprvé významněji zazlobili po hodině hry, kdy se po kombinaci s Fletcherem dostal ke střele Ebans-Blake, ale mířil mimo. Sunderland ve druhém dějství dlouho mlčel, odstřižený byl na hrotu Nicklas Bendtner, jenž se prosadil až zhruba v polovině druhé části. Centr McCleana hlavou nasměroval těsně vedle.

Největší šance utkání přišly v předposlední desetiminutovce. Nejdříve sunderlandský Gardner našel centrem ideálně hlavu McCleana a ten rybičkou trefil u tyčky skvěle zasahujícího Hennesseyho. Sedm minut nato pak rovněž hlavou zakončoval Fletcher, jehož ve vápně oslovil pěkným centrem Jarvis - také toho obral o gólovou radost výborně brankář Mignolet.

Dvě minuty před koncem mohl strhnout tři body na stranu Sunderlandu Sebastien Larsson. Střela Sessegnona mířila přesně na Švéda stojícího na malém vápně, ale záložník si v obtížné pozici neporadil a jeho teč šla hodně nad. Prakticky z protiútoku to ještě zkoušel ze vzduchu Edwards, ale ani on se mezi tři tyče netrefil.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Wolwes musí a proti Sunderlandu se jím daří , ale bohužel nevyhrají 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1 : 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 sessegnon,bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele