1. kolo
13.08.2011 16:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers 1:2

Šest žlutých karet, neproměněná penalta a tři góly, to vše bylo dnes k vidění v Ewood Parku, kde domácí Blackburn přivítal Wolverhampton. Když se tyto dva celky střetly naposledy, diváci viděli velmi vyhecovaný a ostrý zápas, ve kterém o záchranu bojovali oba účastníci. Zápas nakonec skončil lépe pro Rovers, kteří vyhráli 3:2. Dnes se souboj opakoval a sliboval stejně napínavou atmosféru.

Začátek zvládli lépe domácí. Obránce Wolves Roger Johnson obdržel po čtvrthodině utkání žlutou kartu a jen o pár minut později už se měnilo skóre zápasu - po přihrávce Jasona Robertse svůj letošní brankový účet otevřel útočník Blackburnu Mauro Formica. Hosté se ale nevzdali a po minutě svítil na světelné tabuli remízový stav, branku po asistenci opory Vlků Matthewa Jarvise vstřelil Steven Fletcher. Nervózní atmosféra se pomalu snášela na domácí hráče a z toho vyplynuly dvě žluté karty, inkasovali je David Dunn a Brett Emerton. Poločas tedy skončil stejným, tedy remízovým výsledkem.

Druhá polovina utkání začala stejně, jako ta první, tedy aktivitou domácích. Branka ale padla na druhé straně a to hned dvě minuty po hvizdu. Michel Salgado v pokutovém území fauloval Matthewa Jarvise a k zahrávání penalty se postavil útočník Kevin Doyle. Paul Robinson vytáhl perfektní zákrok a jeho ránu zneškodnil. Blackburnu to ale stejně nepomohlo, protože duchapřítomný Stephen Ward vrátil volejem míč tam, kam patří.

V závěru utkání ještě dva domácí hráči z rukou sudího obdrželi žlutá napomenutí, ale s výsledkem ani jedna ze stran nebyla schopna nic udělat, a tak se Wolves dočkali plnohodnotné odplaty za loňskou prohru.

Autor: Ondřej Pražák / goalsarena.org, goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Blackburn odstartuje sezonu přesvědčivým výkonem a vyhraje nad Wolves 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Fingulka

A je to tu... na začátek sezóny by to chtělo lehkou výhru... tip 2:1 (Roberts, Goodwillie - Fletcher)

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 (Benjani 3)

Reagovat
Fingulka

Benjani už v týmu není

Reagovat
smazaný uživatel

ahá pardon to som nevedel kde prestúpil?

Reagovat
Fingulka

V současné době je asi volným hráčem... tady článek o jeho odchodu: http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/football/blackburn_rovers/news/9154062.Benjani_leaves_Rovers/

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

takze Blackburn sice nepredvede nejlepsi vykon ale nakonec si od Wolves vyhru nenecha vzit-2:1

Reagovat
cokl.d

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím lidi,kde berete takovou důvěru v domácí tým,budou rádi za 35b za sezónu,podle mě v tomto zápase bude tip 2 aktuální ... :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn loni nepředváděl nic extra, Wolves zase bodovali spíš se silnějšími soupeři... asi 0, nebo těsná 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Molineux byli úspěšnější domácí Rovers

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý výsledek pro Vlky,jen tak dál!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele