18. kolo
25.01.2011 20:45 CET
1 : 2
(0:0)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Aston Villa 1:2

Wigan podlehl na domácím hřišti Aston Ville 2:1 a nadále zůstává v sestupovém ohrožení. To Villians si pochopitelně polepší, výhrou poskočili na třinácté místo.

Na DW stadium se hrál ofenzivní fotbal. V prvním poločase bylo k vidění několik dobrých šancí, v samotném úvodu například pálil Hugo Rodallega či hlavičkoval Franco Di Santo. Šance měla i Aston Villa, ale fanoušci si na branku v prvním poločase nepřišli.

Branky začaly padat až ve druhém poločase, a to do sítě domácího Wiganu. Ještě než se tak stalo, předvedl Young parádní sprint přes půlku hřiště a neméně dobrou střelou protáhl brankáře domácích. Tlak Aston Villy z úvodu druhého poločasu vygradoval o chvíli později, kdy Al-Habsi vyrazil gólovou hlavičku jen před dalšího hráče Aston Villy Agbonlahora a jeho hlavička už skončila v síti. Obrana nechala Al-Habsiho zcela na holičkách, ten lapil míč už za brankovou čarou - 1:0 pro Aston Villu.

Wigan odpověděl několika zajímavými pokusy, které se však do blízkosti Friedela nedostaly, neboť byly zablokovány. Přesně po hodině hry přišel druhý klíčový okamžik celého utkání. Younga v šestnáctce fauloval Thomas a sám postižený Young zvýšil na 2:0.

Domácí se ale nevzdávali, Dunne ještě odvrátil hrozbu Wiganu na rohový kop, ale v 80. minutě byl on i brankář Friedel bezmocný. Střelu McCarthyho výrazně tečoval Collins a Friedel neměl na změnu směru nárok - 2:1. Aston Villa se začala strachovat o tři body, hostující fans si výrazně oddechli po ráně Rodallegy. Wigan se tlačil dopředu čím dál více, ale vyrovnat už nestihl.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 2

Reagovat
vanGomm

X2

Reagovat
Marv

1

Reagovat
smazaný uživatel

Villans musejí vyhrát 2

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem kkt ten zápas je odloženej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele