31. kolo
02.04.2011 16:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Liverpool FC 2:1

West Bromwich doma porazili díky dvěma penaltám Liverpool a má důležité tři body. Svěřenci trenéra Dalglishe sice vedli, ale celkově předvedli bídný výkon. Obě penalty proměnil Brunt, ovšem obě byly po faulu na Petera Odemwingieho.

První poločas příliš šancí nepřinesl. Domácí West Bromwich byl lepším a aktivnějším týmem, ale střely, které měl, pochytal Pepe Reina. Liverpool se musel od začátku vyrovnávat s několika nepříjemnostmi a vlastně během pár minut přišel o polovinu obrany. Nejprve nahradil zraněného Johnsona Řek Kyrgiakos a po něm Aggera nahradil Wilson. Jak už ale bylo řečeno, nebylo se na co dívat, a tak pojďme rovnou na druhý poločas.

Liverpool se v něm dostal překvapivě do vedení, na přesně zahraný rohový kop si naskočil Martin Škrtěl a Liverpool vedl 1:0. Ještě předtím musel Reina zasahovat proti střele Coxe a Carson po ráně Carrolla. West Bromwich si takovýto průběh utkání nezasluhoval, nicméně jeho snaha nebyla marná. Kyrgiakos se vrhl pod nohy Petera Odemwingieho a nařízenou penaltu proměnil Brunt - 1:1.

Za pár minut Odemwingie opět hrozil, ale Reina tentokrát neinkasoval. Neškodný Liverpool toho moc nepředvedl, Meireles v tutovce přestřelil a pak opět úřadovali domácí. O osudu utkání nakonec rozhodl sám rozhodčí, neboť daroval domácímu týmu penaltu. Peter Odemwingie ochotně přepadl přes Reinu a rozhodčí mu to zbaštil i s navijákem. Brunt proměnil i druhou penaltu a West Bromwich vyhrál 2:1. Nutno podotknout, že zaslouženě, byť z penalty, která neměla být.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
*LFC*

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2-2.težky zapas

Reagovat
Erdovec

0:1

Reagovat
PePiG7

1-1 Vela-Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Wesr Bromwich Albion 0 : 3 Liverpool FC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kyrgiakos nám zařídil prohru. To je genius, že bych se z toho posral. Neskutečně mínusovej hráč v dnešnim zápase. Neexistoval rychlejší pohyb, nebo důraz. Měl by jít radši péct kebab někam na náměstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas + absolutně sem znechucený výkonem Carola => pryč s něma do pralesní ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Kyrgiakos je pomalej,nemotornej,neiteligentní kolohnát kterej zakopne na anglický trávě...

to mě poser....

a my ještě hrajem na v obaně se 4 stoperama,jako,tohle je fakt o hovně,když se hned na začátku zraní Glen a Dan Agger--->nemáme kraje a musí na stopera ultra šikovná dvojka Škrteľ-Kyrgiakos a po stranách sprinteří Carra s Wilsonem

a záloha tky ty vole....Spearing s Kuytem na kraji...to tam radši dát Colea s Maxim,ti maj aspon techniku a ne 2 nekopy,který jen zapadaj do naší sestavy,spolu s obranou a Lucasem s Carrollem,kteří byli taky úplně nulový+Raúl hrál hovno,takže nám vychází,že jedinej,kdo nás držel byl Suaréz s Reinou...

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel byl dnes určitě jeden z nejlepších. Dal gól a v obraně si vedl taky poměrně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

magore škrtel bol najlepši dal goool a este žadna chyba v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal hroznej, záloha Liverpoolu téměř neexistovala, ale ocividne tech mnoho faulu na Carrolla taky ne, minimalne trikrat ruka do obliceje tam byla ... rozhodci podal dnes mozna jeste horsi vykon nez LPool ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Tak to poamlu vypadá, že kouzlo Kennyho opadá.Nevím k čemu ej výhra nad MAn.U , když slabý týmy neporazí.Jasný je to, že musí přijít levý bek.

Reagovat
smazaný uživatel

ked je kenny magor a dava tam fut teho carru a lucasa tak takto budeme fut hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele