14. kolo
21.11.2010 17:00 CET
1 : 4
(0:3)

Reportáž

Manchester City si vyšlápl na Fulham a ten teď "nesestupuje" jen díky lepšímu skóre

Jestliže nedávno Kolo Touré vyzýval některé spoluhráče, aby konečně začali ukazovat, proč jsou klubem tak dobře placení, tahle připomínka se podle všeho tak úplně neobešla bez odezvy. Proti Fulhamu se totiž Citizens vybičovali k dost možná nejlepšímu a nejkoukatelnějšímu výkonu sezony a nakonec ho hladce přejeli 4:1.

City nebývale velká chuť útočit charakterizovala už od samého počátku, což se také adekvátně brzy promítlo na ukazateli skóre. Hned v šesté minutě totiž Barry poslal míč Tevézovi, ten ustál atak Salcida a při zemi otevřel skóre. Fulham byl mezitím v útoku dosti nejistý, přestože třeba zvládal být většinu času na míči. Především centry dnes v žádném případě nenacházeli své adresáty, takže kupříkladu po jedné nepovedené standardce mohl do sólového úniku Kolarov a jen skvělý Schwarzer zachránil Fulham od další pohromy. Ta se nicméně dostavila nedlouho poté, kdy Duff nedobře odvrátil centr Silvy a pak ještě pro jistotu nešťastně patou sáhl do Zabaletovy pumelice, která si to nakonec neomylně namířila mezi tři tyče.

Ještě do poločasu pak sebevědomí hosté svého soupeře dorazili. Mohlo za to rychlé přenesení hry z levé strany na pravou, promptní přihrávka Tevéze pro Tourého a jeho prudká střela přesně k tyči. Takhle už po přestávce nebylo moc co řešit, i přesto se ale Fulham okamžitě vrhl do ofenzívy, což od něj bylo jen a jen sympatické gesto. Tím spíš, když se Cottagers nehodlali vzdát ani po čtvrtém zářezu, kdy Zabaletův pokus po zásahu Tevéze smolně přeplachtil bezmocného Schwarzera. Zvýšená útočná snaha se Londýňanům vyplatila přesně v 70. minutě. I tentokrát u toho byla teč, tentokrát zase soupeřova - Gerův míč do sítě prošel za vydatné pomoci Kola Tourého.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (24)

Přidat komentář
Mircu5

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

do tretice ďalší zápas bez gólov a Manciniho vyhazov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu si preju vyhru, na druhou zas Manciniho vyhazov. Neustale privadeni drahych a mnohdy zbytecnych posil, coz se zda ze nebude brat konce, je cesta do pekel. Radeji bych se nekolik hracu zbavil a postupne do tymu zabudoval mlade perspektivni hrace viz. Onuoha, Weiss aj.

Reagovat
smazaný uživatel

pre Neduma,Vlada... je lepšie ked naberaju prax na hostovackach, takto ked sa mozno raz vratia, mozu byt platnejsimi hracmi nez keby sa len obcas objavili na par minut na place ... ale aj tak si myslim, ze v nastolenom trende v City velmi nebudu dostavat prilezitost a najskor budu predaní... pričom ja by som si vedel predstavit napr. neduma skor v obrane ako to motovidlo Boatenga ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedum dal vyborny gol za sunderland naco bude city dalsie posili nech vyhodia Manciniho

Reagovat
smazaný uživatel

Podobny gol dal i minulou sezonu za City, kdy udelal nadherny solo a nakonec v zapase strelil dva goly, uz nevim proti komu to bylo. Nejsem si jisty jestli ma ted ve smlouve, ze na nej black cats mohou po hostovani uplatnit opci, doufam ze ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo minulou sezonu doma zrovna proti birminghamu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten druhej gol (hlavicka) byl Tevezuv gol

Reagovat
smazaný uživatel

*prvni

Reagovat
smazaný uživatel

Jj mas pravdu, Tevez mu tu hlavicku jemne tecnul, ale hraci se sli radovat hlavne za Nedumem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasny..

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

given si zřejmě v sobotu zachytá, hart se údajně zranil před zápasem nároďáku s francií. sparky své mužstvo na city určitě dobře připraví, je tam samozřejmě motivační stimul, takže vzhledem k naší hře jakou v posledních zápasech předvádíme si nedělám velké iluze o třech bodech. je to škoda, sezonu jsme celkem dobře rozehráli, co jsem viděl já, tak poslední "hezkej" zápas, byl snad první poločas proti juventusu. jinak to nestojí za nic, hrajem moc komplikovaně... v sobotu podvečer budem moudřejší.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, sem se přehlídl, hraje se v neděli a má to dávat digi tv?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by..

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

davaju to aj na www.veetle.com

Reagovat
smazaný uživatel

davaju to este na www.myp2p.eu tuto to budu urcite davat cus

Reagovat
cresposuper

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

takto hrajte furt kua ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

celkem dobrej výkon, na co jsme šáhli to tam prakticky spadlo. a pokud bychom lépe zvládali situace 2 na jednoho, tak mohlo být skóre ještě o něco vyšší. možná si mohl zahrát swp, toho vůbec nestaví a nechat odpočívat reprezentanty. jinak sem byl spokojený.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele