22. kolo
05.01.2011 21:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Everton FC - Tottenham Hotspur 2:1

Krásné fotbalové utkání viděli diváci v Goodison Parku, kam zavítal ve formě hrající Tottenham. Everton předvedl dobrý výkon a zvítězil 2:1, Kohouti tak ztratili důležité body v boji o Ligu mistrů. Autorem vítězné trefy se stal Seamus Coleman.

Pro Everton začal sledovaný zápas nejlepším možným způsobem, už ve 3. minutě se totiž odhodlal ke střele Luis Saha a míč trefil slabší pravačkou přesně k tyči - 1:0 pro Everton. Hosté z Londýna se otřepali rychle a okamžitě zahájili stíhací jízdu za vyrovnáním. Crouch ani Van der Vart své šance neproměnili, anglický dlouhán mířil vedle a Nizozemce zastavil skvělý Howard. Tottenham však přeci jenom brzy vyrovnal, hlavička Crouche v síti ještě neskončila a mezi střelce se zapsal až dorážející Van der Vaart - 1:1!

Hned za dvě minuty vstali diváci ze sedadel znovu, a to po faulu na Stevena Pienaara. Hráč Evertonu byl v pokutovém území faulován, ale rozhodčí do píšťalky nefoukl. Ofenzivní smršť pokračovala, Fellaini i Beckford z dobré palebné pozice minuli. Ve 23. minutě si Kohouti pořádně oddychli, Baines totiž naservíroval Sahovi jasnou gólovku, francouzský útočník ale na míč těsně nedosáhl. Hra se uklidnila až po pětatřiceti minutách, další infarktové chvíle přichystali fotbalisté divákům v závěru prvního poločasu.

Veledůležitý gól do šaten mohli vstřelit hosté, Bale našel Crouche, který vzápětí skóroval, jenže pomezní rozhodčí mu gólovou radost pokazil zdviženým praporkem.

I ve druhém poločase se bylo v Goodison Parku na co dívat. Ve 49. minutě běžel sám na Gomese Coleman, bohužel pro domácí nastřelil jen brankáře Tottenhamu. Po hodině hry si oddychli i domácí, Van der Vaart totiž orazítkoval tyč. Tyčka zazvonila i na druhé straně po souhře Coleman - Saha, bývalý hráč Manchesteru United nastřelil brankovou konstrukci z jedenácti metrů.

Hodně otevřené utkání pokračovalo a branku mohl vsítit kdokoli, Van der Vaart jen vyprášil Howardovy rukavice. V 75. minutě pak přišla rozhodující branka celého utkání, Seamus Coleman si prosadil hlavou a Everton vedl čtvrthodiny před koncem 2:1. Na svěřence Harryho Redknappa měla branka velmi negativní účinek, Everton pak kontroloval hru a hosté se nemohli dostat do pořádné šance. Domácí výsledek i během čtyřminutového nastavení uhájili a slaví důležité a cenné vítězství 2:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 (Cahill - van der Vaart, Modrić)

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Tomtaf

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 jasně

Reagovat
Zaschrona

2:1 (Arteta, Bilja - Crouch)

Reagovat
smazaný uživatel

Vypslali jsme dvě nové soutěže o hodnotné peněžité výhry kde může vyhrát každý. Informace najdete ve fóru. Soutěžící jsou prozatím jen tři, šance na výhru jsou vysoké. Nesponzorujte jen sázkové kanceláře, začněte konečně vyhrávat. Náš web ze sázek dlouhodobě profituje. Přijďte se podívat a přesvěčte se sami. Veškeré informace jsou zdarma a pro všechny.

ZISK-TIP.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Špilmachr

Vaart se snažil možná kdyby po jeho boku hrála jeho baba nemuseli kohouti odejit s prázdnou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele