33. kolo
16.04.2011 16:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Wigan vyloupil Bloomfield Road a z poslední příčky poskakuje do bezpečí

Wigan před tímto kolem trčel na dně ligové tabulky. Teď je po hladké výhře na půdě Blackpoolu rázem sedmnáctý, zatímco jeho dnešní soupeř padá do sestupové zóny. Taková je překvapivá realita, která akorát dala zapravdu doteď chudé domácí "výrobě" Tangerines.

Latics si popravdě nemohli přát lepší start do zápasu sezony - už ve třetí minutě se usmívali poté, co Rodallega z velkého úhlu klidně prostřelil nečekaně nastoupivšího Gilkse, a to rovnou mezi nohama. Někdy v půlce poločasu se pak Campbell nedostal k nadějnému centru Craineyho, což v kombinaci s N’ Zogbiovým gólem do šatny prakticky rozhodlo o vítězi zápasu. Také francouzský křídelník využil ke skórování ztíženého úhlu, kam ho vyslal Diamé poté, co obral o míč Adama. Potom už do přestávky Blackpool stihl zahrozit akorát prostřednictvím slabé Grandinovy hlavičky.

Holloway jenom do hodiny hry vtěsnal všechna svá tři střídání, ani to ale jeho svěřence dvakrát neprobralo. V 67. minutě navíc přišla krutá rána z vlastních řad, když se Diamého rána fatálně odrazila od domácího Eardleyho a Gilks zůstal bez šance - 0:3. Až sedm minut před koncem si pak D. J. Campbell naběhl na přední tyč pro Phillipsův nízký centr, aby aspoň zkorigoval stav skóre a nějakým způsobem zúročil silný závěr v podání Tangerines.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 Blackpool vyhraje stopro

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 PO PRVOM POLCASE!!!!!!!!!! COME ON LATICS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vidím ž nejsem sám kdo fandí wiganu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele